/

Fitness Uygulaması Keep, 360 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Çinin en popüler fitness uygulaması olan Keep, F serisi finansman turunda 360 milyon dolar topladı. Pazartesi günü F serisini tamamlayan Keep, aldığı yeni yatırım ile değerlemesini yaklaşık 2 milyar dolara yükseltti.

Daha önce adından sıkça bahsettiğimiz Soft Bank Vision tarafından yönetilen finansman turuna, Coatue Management , 5Y Capital (mevcut yatırımcı) , Hillhouse Capital ve GGV Capital (mevcut yatırımcı) katılan isimler arasında yer aldı.

Kullanıcılara fitness dersi ve özel programlar sunan Keep, evde spor yapmayı oldukça kolaylaştıran bir uygulamadır. Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar çok çeşitli egzersiz programları sunan Keep, açıklayıcı videoları sayesinde evde de spor yapmayı çok kolay hale getiriyor.

Nedir Bu Keep?

Keep kullanıcılarına özel egzersiz programları sunan, performansınızı kayıt altında tutan ve ne kadar kalori yaktığınızı hesaplayan bir uygulamadır. Keep’in sosyal ağ platformu gibi de hareket ettiğini belirtmemiz lazım. Performansınızı ve başarınızı kayıt altında tuttuktan sonra isterseniz arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Böylece hem evde sporunuzu yapmış oluyor, hem de arkadaşlarınızla bağlantıda kalabiliyorsunuz.

Keep, Pekin merkezli olarak 2014 yılında kurulmuştur. Bir uygulama olarak ortaya çıksa da, çevrimdışı olarak da hizmet verip ilk spor salonunu açmıştır. 2014’den bu yana uygulamasına binlerce program kazandırmış, aynı zamanda spor ekipmanları üretmeye de başlayarak ürün yelpazesini genişletmiştir. Hatta, yeni yılda sporculara sağlıklı içecekler çıkartarak yeni bir sektöre daha imza atmaları bekleniyor.

Bir Fitness Uygulaması Olarak Keep İstatistikleri

Gün geçtikçe daha popüler olan Keep’in çok ilginç istatistikleri bulunuyor:

-Şirketin, 2020 Mayıs ayında değerlemesi 1 milyar dolar civarıydı. Bu süreçte değerlemesini ikiye katlayan Keep, 2 milyar dolara yaklaştı.

-Uygulama 1200’den fazla programa ve içeriğe sahiptir.

-Çin’e en çok kullanılan fitness uygulaması olma özelliğine sahiptir.

-Uygulama 300 milyon kayıtlı kullanıcıya sahiptir.

-10 milyondan fazla kullanıcı ise uygulamayı ücretli olarak kullanmaktadır.

-Aylık (ortalama olarak) uygulamayı aktif olarak kullanan kullanıcı sayısı yaklaşık olarak 38 milyondur.

Keep hakkında daha detaylı bilgi için buradan ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için:

App Store: https://apps.apple.com/us/app/keep-workout-fitness-trainer/id1287964023?l=zh&ls=1

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gotokeep.keep.intl

Diğer yatırım haberlerimiz;

BukyTalk İlk Yatırımını Aldı

SalesLoft 100 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.