Finmap, 1 Milyon Avroluk Fon Topladı

İşletmeler için bir nakit akışı yönetim aracı olan Finmap, 1 milyon avroluk yeni bir finansman turunu tamamladı.

Lider yatırımcı, yatırımcı Paul Bragiel’in katılımıyla kurulan ABD-Polonya girişim sermayesi fonu SMOK Ventures idi. Portföyünde UBER, Stripe, Niantic, Unity ve Zappos dahil olmak üzere 400’den fazla şirket bulunmaktadır. Bu, fonun bir Ukrayna projesine yaptığı ilk yatırım.

Yatırım fonu Presto Ventures, yatırım şirketi Capital Genetics ve TBI bankasının CEO’su Petr Baron da yatırıma katıldı.

finmap
Finansman, hizmetin genişleme ülkeleri olan Polonya ve Türkiye’de pazarlanması ve yerelleştirilmesi, İngilizce ve İspanyolca konuşulan ülkelerdeki varlığın güçlendirilmesi ve ekibin genişletilmesi için kullanılacak. Finmap’in ana ürünü, işletme sahiplerinin şirketlerinin parasını ve kişisel mali durumlarını basit ve rahat bir şekilde takip etmelerine yardımcı olan bir bulut hizmeti ve iOS uygulamasıdır. Bugün 2500’den fazla işletme günlük finansal yönetim için Finmap’i kullanıyor.

Tüm angajman Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sırasında gerçekleştiğinden, bu yatırım turu şirket için her zamankinden daha önemliydi. Bunun şirketin kendisi üzerinde doğrudan bir etkisi oldu. Nisan 2022’de şirketin kurucu ortağı ve Büyüme Başkanı Ivan Kaunov, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinde yedek subay görevinde. Sivil hayatta girişimci olmaya ve cephede vatanını savunmaya devam ediyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.