Ethereum Son 8 Ayın En Düşük Seviyesinde

Ethereum ağının işlem ücreti son 8 ayın en düşük seviyesine geldi.

Ethereum, 2021’in ilk yarısında en yüksek işlem ücretine sahipti ancak gelen tepkiler üzerine kripto para piyasası işlem ücretinin düşürülmesi için çalışmalara başlamıştı. Bu çalışmalara başlanmasının nedeni de Ethereum ağındaki işlem ücretleri Mayıs ayında 70 dolar seviyesini görmüştü ve bu işlem ücreti kripto para alıcıları için büyük bir soru işaretiydi.

Bu seviyeye gelinmesinin ardından yapılan çalışmalar olumlu yönde ilerlemiş ki, Zincir üstü (on-chain) veri sağlayıcısı Santiment Twitter üzerinden açıklama yaptı. Santiment; ”#Ethereum’un ortalama ücretleri 2,19$’a düştü ve bu 2 numaralı piyasa değeri varlığının Aralık 2020’den bu yana gördüğü en düşük seviye. Bu, sağlıklı dolaşım yolunda duran ücretlerin çok az etkisi ile $ETH’nin hizmetinin yükselebileceğinin umut verici bir işaret.” açıklamasında bulundu.

Ethereum işlem ücretlerinin yüzde 97 düşüşü, kripto para piyasası için çok önemli bir adımı olacaktır. Zaten bu düşüşü Santiment analistleri için önemli ve olumlu bir gelişmedir. Zaten işlem ücretinin yüksekliği nedeniyle de ağda kullanıcılar tıkanıklık ve çeşitli problemlerle karşılaşıyordu. Bu işlem ücretinin düşürülmesi bu problemlerinde önünü açacak gibi duruyor.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Tesla Otonom Sürüş İçin 9. Beta Güncellemesini Yayınladı

Van Gogh’un Hayat Hikayesine Ne Kadar Hakimsin?

Vincent Van Gogh’un Akıl Hastanesinde Geçen Başarı Öyküsü

Vid2Vid Cameo Sayesinde Görüntülü Konferans Görüşmelerinden Kaçabileceksiniz

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

 Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.