Espor’cuların Kalbi “A’dan Z’ye” de Atıyor

Espor'cuların Kalbi ‘A’dan Z’ye’ de Atıyor

Sakarya Espor’un büyük projesi olan, üzerinde yaklaşık 1 yıldır çalışmalar yürütülen, Türkiye’de Espor adına ilkleri barındıran ‘’A’dan Z’ye Espor’’ Projesi sektöre katkı sağlamak amacı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Espor'cuların Kalbi ‘A’dan Z’ye’ de Atıyor

A’dan Z’ye Espor projesi;

  • Türkiye’nin ilk Ekitabı: A’dan Z’ye Espor
  • Udemy Türkiye’nin İlk Spor Eğitimi (Sertifikalı)
  • Google Play Türkiye’nin En Kapsamlı  Uygulaması
  • Türkiye’nin İlk  Menajerlik Oyunu (PC+ Mobile)
  • Belgesel projesi
  • Türkiye’nin En İyi ve En Kapsamlı Blog’u

olmak gibi birçok ilke ev sahipliği yapıyor.

Projenin amacı ve kapsamı ise şu şekilde:

Türkiye’de şuan için fazla bilinmemesine rağmen, özellikle yeni jenerasyonun çok hakim olduğu, seyirci sayıları ile hem Dünya’da hem de Türkiye’de diğer sporlar ile yarışan, artık bir sektör haline gelmiş; ne olduğunu, bir Spor dalı olup olmadığını, yararlı mı yoksa zararlı mı olduğunu, Türkiye’de ve Dünya’da ne durumda olduğunu, yani Geleceğin Sporu olan Espor’u;  A’dan Z’ye öğretebilmek ve akıllardaki soru işaretlerini en aza indirmektir.

Espor'cuların Kalbi ‘A’dan Z’ye’ de Atıyor

 

Bu kapsamda çıkarılan Türkiye’nin ilk kitabı  A’dan Z’ye Espor’un 250 sayfalık yeni ve özel sayısı yayınlandı. 2019 yılında yayınlanan kitabın ilk formatından sonra 2020 yılında e-kitap formuyla güncellenerek yayınlanmıştı. Her gün popülaritesini arttıran ve yeni neslin hakim olduğu sektörü kapsamlı şekilde inceleyen kitap, Orçun Kamil Kabadayı’nın imzasını taşıyor. Kabadayı bu konu hakkındaki duygu ve düşüncelerini,

Bu kitapta Espor dünyasındaki zorlukları ve güzellikleri sizlere aktarmak istedim. Türkiye’de bu konu hakkındaki kaynakların yetersiz olduğunu gördüğüm zaman kesinlikle Espor faaliyetleriyle ilgilenenler için böyle bir kaynağa ihtiyaç olduğunu düşündüm. Şimdi de bu kitabı siz değerli okuyucuların beğenisine sunuyorum” şeklinde dile getiriyor.

Espor'cuların Kalbi ‘A’dan Z’ye’ de Atıyor

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.