Epic Games Store Sepet Özelliğini Kullanıma Açılıyor

epic games

Steam’in piyasadaki rakibi Epic Games Store, yavaş yavaş uygulamasında yeniliklere gidiyor. Epic Games Store, ciddi bir talep olmasına rağmen özelliği getirmekte geç kalsa da 2022 yılına girmeden, kullanıcılarını sepet özelliği ile buluşturdu. Artık birden fazla oyun almak istediğiniz zaman tek tek satın almanıza gerek kalmayacak. Bu özellik, mağazanın Aralık 2018’deki lansmanından tam tamına üç yıl sonra geldi.

epic games

Artık Epic Games Store mağazasında alışveriş yaparken, sepetinize bir şeyler eklemenizi sağlayan bir “Sepete Ekle” düğmesini göreceksiniz. Epic’in bloguna göre, sepetinize aynı anda ücretsiz oyunlar ve ücretli oyunlar ekleyebileceksiniz. Sepeti kullanmak istemeyip bir ürünü direkt satın almak isterseniz ‘Hemen Al’ butonu da mevcut. Ve siteyi gezerken henüz bir şey satın almak istemiyorsanız, her zaman ürünleri dilek listesine alabilirsiniz.

epic games

Apple vs Epic Games

Geçtiğimiz aylarda gelen açıklamalar üzerinden oyun sektörünün arka planı, dönen pazarlama hamleleri ve daha fazla ayrıntı açığa çıktı. Epic Games’in Steam’den daha fazla pazar payı elde edebilmek için kullanıcılara sunduğu ücretsiz oyunlara harcadığı milyon dolarlar büyük yankı uyandırdı.  Firmanın aktardığı verile göre bu kadar risk almasına rağmen oyunlara dönüşler çok iyi. Epic Games’in 17,5 milyar dolar değerinde ücretsiz oyunu kullanıcılarla paylaştığı ve 6 aylık bir süre zarfında 38 oyunu ücretsiz vermek için 11,6 milyon dolar ödediği açıklanmış. Firma, kullanıcılarına sağladığı bu ücretsiz oyunlar sayesinde 5 milyon yeni abone kazandığını belirtmiş.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir.Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Trello Nasıl Kullanılır?

Twitter’a Tiktok Benzeri Video Özelliği ve Tek Seferlik Uyarı Sistemi Geliyor!

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

Start-Up Nedir?

Metaverse dünyası iş yazılımlarının içine giriyor!

Whatsapp’ta Mesajlara Emojiyle Tepki Verme Özelliği!

UI&UX ARAYÜZ TASARIMI NEDİR

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

 

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.