Endeksa’dan Hızlı, Kolay ve Yenilikçi Mortgage Deneyimi!

Gayrimenkul piyasasında fiyatlar artıyor. Konut almak isteyenler fiyatından emin olmak ve kolayca kredi kullanmak istiyor. Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, sunduğu hızlı, kolay ve yenilikçi mortgage deneyimi ile bu ihtiyacı karşılamayı hedefliyor.
Endeksa
Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, gayrimenkul almak, satmak veya kiralamak isteyenlerin referans noktası konumunda bulunuyor. Bireysel kullanıcılar, kurumsal firmalar ve emlak danışmanları gayrimenkul işlemlerinden önce Endeksa ile değerinden emin oluyorlar ve bu sayede işlemlerini gönül rahatlığı ile yapıyorlar.
Tüm Türkiye için bölge bazında ortalama gayrimenkul fiyatlarının yanı sıra gayrimenkulün özelliklerinin girilmesi ile otomatik değer hesaplayan Endeksa, kullanıcılarına hızlı ve kolay konut kredisi hizmeti sunmaya başladı. Kullanıcılar, Endeksa üzerinden değerini hesapladıkları konutlar için kolayca mortgage başvurusu yapabilecekler.
Saniyeler içinde kullanılabilecek yaklaşık kredi tutarını görme imkânı sağlıyor
Endeksa ile kullanıcılar, almak istedikleri konutun özelliklerini girip saniyeler içinde tahmini değerini ve kullanabilecekleri yaklaşık kredi tutarını hesaplayabiliyor. Cep telefon numaralarını girerek yapacakları mortgage başvurusu sonrasında mortgage uzman kendilerini arayarak en uygun konut kredisi seçeneklerini sunacak.
Yeni hizmeti değerlendiren Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt,
Kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi geliştirmekten mutluluk duyuyoruz. İş birliği yaptığımız bankalar, Endeksa’nın ürettiği konut değerini baz alarak
kullanıcılarımız için en uygun konut kredisi seçeneğini sunacaklar. Öncelikle Garanti BBVA Mortgage ile başlattığımız bu hizmetimizi alanında öncü diğer kurumlarla yaygınlaştıracağız.
Endeksa
Endeksa-Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan www.endeksa.com, sisteme herhangi bir konutun konum ve özelliklerini giren herkese piyasa değerini anında sunmaktadır. Türkiye’nin her yerinde saha araştırmaları yapan lisanslı Endeksa değerleme uzmanlarının hazırladığı verilere dayanarak anında bilgi veren platform, otomasyona dayalı istatistiki modelleme ve makine öğrenimi yöntemleri ile konut değerlerini hızla ve doğru bir şekilde hesaplayabilmektedir. Endeksa, konut satış ve kira değerlerinin yanı sıra bölge bazında yaşayanların demografik bilgileri, bölgedeki ticari parametreleri ve yaşam alanlarını da sunmaktadır. Gayrimenkul profesyonellerinin yanı sıra bireysel kullanıcıların da yoğun olarak kullandıkları platform, kullanıcılara yapmış oldukları otomatik değerlemeleri raporlayabilme, güvenilir ve bağımsız görüşe ulaşmak için bulundukları bölgelere hakim deneyimli uzmanlardan görüş raporu talep etme imkanı da sağlamaktadır. Endeksa ile en iyi yatırım bölgelerini hızla belirlemek mümkün olmaktadır. Yatırım için düşünülen bölgeler il, ilçe, mahalle ya da konum bazında seçildiğinde, konut türüne göre ortalama kiralara, satış fiyatlarına ve fiyat değişim trendlerine ulaşmak sadece saniyeler almaktadır. Kullanıcılar kendi evlerinin değerini de kolaylıkla öğrenebilmektedir. Bunun için haritadan işaretleyip konut özellikleri girildiğinde, Endeksa evin piyasa değerini anında hesaplamaktadır. Yaşam tarzına göre ev seçimi de Endeksa ile kolaylaşmaktadır. Kullanıcının yaşamayı düşündüğü bölgeler il, ilçe mahalle ya da konum bazında seçildiğinde, sosyal göstergeler ve çevredeki yaşam olanakları hızla görüntülenmektedir. Uzman görüşü ise Endeksa’nın bir diğer fark yaratan hizmetidir. Bireysel ya da ticari karar vermeden önce kullanıcılar lisanslı Endeksa uzmanlarının görüşüne başvurabilmektedir.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

*Bültenden düzenlenmiştir.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.