EMCC Türkiye Koç ve Mentor Programı

EMCC Türkiye

EMCC Türkiye Potansiyelini Keşfet Çalışma Takımı, gençlerin son yıllarda en büyük destek ihtiyaçlarının başında sahip oldukları yeteneklere uygun meslek seçimi yapmak olduğu düşüncesiyle yola çıkarak Koç ve Mentor programını ortaya koydu.

EMCC Türkiye bu program ile(üniversite son sınıf öğrencisi ve yeni mezun) gençlerin sahip oldukları potansiyeli keşfetmelerini amaçlamaktadır. Program içerisinde 50 koçluk, 50 mentorluk eşleşmesi hedeflenmektedir.

Bu programla birlikte, meslek seçimi konusunda kararsız kalan üniversite son sınıf öğrencilerine Kariyer Koçluğu, seçmiş olduğu meslek üzerinde uzmanlaşmak isteyen yeni mezunlara Mentorluk desteği verilmesi planlanmakta ve böylece gençlerin geleceğe emin adımlarla ilerlemesi hedeflenmekte.

Koç, mentor olarak deneyimlerini paylaşmak ve gençlerin potansiyellerine yatırım yapmak için EMCC Türkiye Potansiyelini Keşfet Çalışma Takımının düzenlemiş olduğu programa başvuru yapabilirsin.

Eğer yeni mezun isen veya yakın zaman önce mezun olduysan, meslek seçimi konusunda kararsızsan, bir kariyer koçuna ihtiyaç duyuyorsan programa başvurabilirsin. Ya da henüz kariyerinin başındaysan ve seçtiğin mesleğin erbabından işin incelikleri hakkında bildi edinmek için mentor ihtiyacın varsa işe aradığın mentor bu programda seni bekliyor.

Koç ve Mentor Başvuru Linki: https://forms.gle/C6DGTyyu7Rkrk2Ff6

Koçi ve Menti Başvuru Linki: https://forms.gle/m3wP2Q5vqcNjSWbS6

Haydi hep birlikte potansiyeli keşfedip geliştirelim.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.