Elon Musk’ın Her Tweeti Bitcoin’e Dönüşüyor

Elon Musk ve Bitcoin tweetleri, artık sansasyonel olmaktan çıktı ve Bitcoin kazanma aracına dönüştü.

Kripto  para dünyasının hem en sevilen hem de nefret edilen insanı haline gelen Elon Musk, Bitcoin ve Dogecoin’e olan aşkına yönelik paylaşımlarıyla kripto para sistemine yön veriyor.

Bu yön vermelerinden rahatsız olan ve Musk’ı manipülasyon yaparak kripto para sistemini domine etmekle suçlayan pek çok yatırımcı olsa da onu seven ve bundan faydalanan bir çok yatırımcı da bulunuyor.

İşte faydalanan yatırımcılarından biri, Londra’da yaşayan ve kripto para ticareti ile ilgilenen Andrei Badoui bu alanda kendisine avantaj sağlayacak ‘’Musk Bot’’ adını verdiği bir algoritma geliştirdi. Andrei Badoui, Elon Musk’ın Bitcoin’le ile ilgili tweet attığı an Bitcoin satın alabiliyor. Ayrıca algoritma tweetin fiyat için pozitif yada negatif olduğunu ayırt eden bir yapay zekaya sahip. Bu yüzden de Badoui zararın önüne geçiyor.

Musk’ın sosyal medyada ki süper gücünü kullanan Badoui, daha başında olduğunu ve Musk Bot’un diğer etkenlere göre de geliştireceğini paylaştı. Elon Musk’ı  Twitter hesabından  takip ederek sizde gündemi en yakından takip edebilirsiniz. Ne de olsa Elon Musk gündemi belirliyor.

 

Elon Musk’la İlgili Diğer Yazılarımız

Elon Musk’ın Hayalleri Patladı

Elon Musk’tan Büyük İddia

Elon Musk’ın Dogecoin Aşkı

Elon Musk Bitcoin İle Tesla Satın Alınabileceğini Duyurdu

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.