Elon Musk’tan Cyberpunk Göndermesi

Cyberpunk yayınlandığı ilk günden beri büyük ses getirmişti. Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Cyberpunk’la ilgili tweet attı.

2020 yılında piyasaya sürülmesiyle büyük ses getiren Cyberpunk 2077 oyunu, yayınlandığı andan itibaren sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Bir kesim heyecanla ve merakla beklerken, bir kesimde büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı.

Elon Musk 11 Nisan’da Cyberpunk’la ilgili tweet attı. ”The Art In Cyberpunk is incredible”. Bu tweet üzerine Twitter ikiye bölündü ve bir kesim Elon Musk’ı destekleyerek, Elon Musk’a CD Project Red’i önerdi. Diğer kesim ise oyunda çok fazla bug’lardan yani hatalardan oluştuğundan yakınıyor.

Elon Musk’ın tweeti strateji olarak görünüyor. Bunun görülme nedeni ise, Elon Musk ne zaman hangi konu hakkında tweet atsa, büyük bir yankı uyandırdığı gibi attığı tweet konusu yükselişe geçerek değerleniyor.

Bilmeyenler için Cyberpunk 2077 nedir?

Cyberpunk 2077, Cd Project Red tarafından geliştirilen bir video oyunudur. Aksiyon RGP türündeki oyun 2012 yılında duyrulup, Aralık 2020’de piyasa sürüldü.

Oyun içinde Keanu Reeves tarafından canlandırılan bir karakter bile mevcutken, oyun yine de hayal kırıklığı olarak nitelendirildi. Çünkü içinde çok fazla hata bulunuyor.

Güncel haberleri takip etmek için bizleri, Instagram, Twitter ve LinkedIn‘den takip etmeyi unutma.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Spotify Kurucularından, Daniel Ek

Spotify Kurucularından Daniel Ek’i Ne Kadar İyi  Tanıyorsunuz?

Bakım Kapımda 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.