Elon Musk Kirasını Bitcoin İle Ödeyecek

Elon Musk Bitcoin üzerinden kirasını ödeyebilecek.

Los Angeles merkezli emlak şirketi olarak ünlüler lüks evler kiralayan emlak şirketi Caruso, Bitcoin’le kira ödemesi alabilmek için kripto para borsasının öncü isimlerinden biri olan Gemini ile ortalık kurdu. Bu ortalıkla da kalmayıp, hazine rezervlerinin %1 enflasyona karşı korumak amacıyla en büyük kripto para ünitesine koyarak, kendini güvene aldı.

Caruso’nun kiracılar listesi gerçekten çok güçlü ancak söz konusu kripto para olunca bir isim her zaman daha ön plandadır. O isim de tabii ki Elon Musk. Geçtiğimiz haftalarda yayınladığımız  ‘’Elon Musk Bitcoin ile Tesla Satın Alınabileceğini Duyurdu’’  yazımızda Elon Musk’ın Bitcoin alışverişe daha fazla dahil olduğunu belirtmiştik.  Musk, ‘’Tesla yalnızca dahili ve açık kaynaklı yazılım kullanıyor ve Bitcoin’leri doğrudan çalıştırıyor. Tesla’ya ödenen Bitcoin, para birimine dönüştürülmeksizin Bitcoin olarak saklanabilecek. Bitcoin ödeme özelliği, ABD dışında bu yılın sonlarında kullanılabilecek.’’ ifadelerini kullanmıştı.  Aynı zamanda Musk, Bitcoin ödeme yöntemini kullanmak isteyen müşterileri için bir rehber  yayınlamıştı.

Musk’ın bu hamlesi, Amerikalı emlak milyarderi, Caruso şirketinin kurucusu ve genel müdürü Rick Caruso’nun aklına yatmış ve Gemini şirketi ile ortaklığını sağladı. Elon Musk’la kirayı Bitcoin üzerinden ödemesi konusunda daha bir anlaşma yapmamış olsalar da, Musk’ın kripto para üzerinden kira ödeyen ilk kiracı olabileceğini  düşünüyor ve bu sözleri kullandı:

‘’ Elon ile bunun hakkında konuşmadım. Öncü olarak kirasını Bitcoin olarak ödeyen birinci kişi o olabilir.’’

Ayrıca Amerikalı emlak milyarderi, Caruso şirketinin kurucusu ve genel müdürü Rick Caruso, Bitcoin ve kripto paraların maksimum 10 yıl içinde ‘’önemli bir rol’’ oynayacağını savunuyor. Bu konu şu açıklamalarda bulundu:

‘’Bitcoin ve kripto para ünitesinin kolektif geleceğimizde değerli bir rol oynayacağına inanıyoruz ve artık Gemini ile çalışmanın konuk tecrübemize gerçek bedel katan eşsiz tecrübeler ve öncü teknoloji  getireceğine inanıyoruz.’’

Amerikalı emlak milyarderi Caruso, müşterilerine en büyük kripto para ödeme sistemiyle kira ödemelerini sağlamakla beraber, blok zinciri takviyeli mükafatlar sunmayı planlayarak, müşterilerine eşsiz deneyimler sunmayı istiyor. Caruso bu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

‘’ Sadakat programımız, Gemini ve Winklevosses ile çalışırken hayal ettiğim şey, para kazanmanızdır.’’

Caruso Emlakçılık şirketini bu açıklamalardan sonra merak ettiğinize eminiz, evlerle ilgileniyorsanız, siteye göz atabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Amazon Türkiye’de Gıda ve İçecek Kategorisi Açıldı!

13 Soruda Creya Lab ve Merve Badem

ExpresSummit’e Hazır Mısınız?

Clubhouse’da Para Kazanma Dönemi Başlıyor!

Forbes 2021 Yılının En Zenginlerini Açıkladı

Elon Musk Albüm Çıkartıyor

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.