Elon Musk’ın Dogecoin Hayalleri Yıkıldı

Elon Musk’ın Dogecoin’i yükseltme hedefleri tutmadı. Saturday Night Live öncesinde Dogecoin değerlense de, program sonrası %30’a yakın düşüş yaşadı.

Elon Musk’ın Dogecoin üzerinden yaptığı açıklamalar hep bomba etkisi yaratmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Dogecoin Kralı Elon Musk Geri Döndü  yazımızda Elon Musk’ın Saturday Night Live(SNL) programına katılacağından bahsetmiştik. Ardından DOGE yükselişe geçmişti. Ve bu tweet insanları ikiye bölmüştü. Bir kesim PR olduğunu belirtirken, diğer kesim ise DOGE yatırım yapmıştı. DOGE’a yatırım yapanlara kötü haberimiz var. 🙁

DOGE, Elon Musk’ın katıldığı Saturday Night Live’a kadar değerlenirken, programın başlaması ve DOGE üzerine önemli bir şey olmaması ardından %30’a yakın düşüş yaşadı.

Elon Musk’ın programda DOGE hakkında iyi bir PR yapmasına rağmen net bir açıklama gerçekleştirmedi. Ancak yaptığı önemli bir açıklama da DOGE’un en az ABD doları kadar gerçek olduğu ve şaka amaçlı oluşturulan bir kripto para birimi olmadığını vurguladı.

Peki DOGE düşüşe geçmesinin ana nedeni neydi? Musk’ın annesi programda Elon Musk’tan anneler günü hediyesi olarak DOGE istemediğini belirtti ancak Elon Musk hediyenin DOGE olduğunu belirtince, DOGE düşüşe geçti.

Dogecoin klonları ise yükselişe geçti. DOGE klonlarından Shiba Inu 24 saat içerinde %269 yükseliş elde ederken, diğer klonlarından biri olan Akita Inu %400 yükseliş elde ederek rekor kırdı.

Elon Musk’ın Saturday Night Live videolarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Aynı zamanda Saturday Night Live Live Youtube kanalında hala canlı yayın yapılmaktadır. Daha sonra izleyebilmek için linki için buraya tıklayabilirsiniz. İyi Seyirler… 🙂

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

MASAK Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcı Rehberi Yayınladı

13 Soruda Zeynep Dereli ve Tink

ÜNLÜ GİRİŞİMCİLER KAÇ YAŞINDA MİLYARDER OLDULAR?

Sony İle Discord İşbirliği Geliyor!

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.