Elon Musk Altcoin Peşinde

Kripto para dünyasının sansasyonel ismi Elon Musk, Dogecoin’le hitabet ve fark yaratma yerini sabitledikten sonra Altcoin dünyasına adım atıyor olabilir. Neden mi ? Uranüs hakkında attığı tweet sayesinde. Haberimizin detaylarına geçelim.

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz akşam Uranüs hakkında tweet attı. Ancak zannetmeyin Altcoin Uranus (URAC) hakkındaydı bu tweeti. Gezegen olan Uranüs’ün her 84 yılda bir güneş yörüngesinde dolanması hakkındaydı tweet. Tweet’te Plato’nun her 248 yılda bir tamamlamasıyla Uranusu karşılaştırmıştı.

”Pluto takes 248 years to orbit the sun, but Uranus only takes 84′ tweetinin ardında Altcoin Uranus (URAC) beklenenin üstünde bir artış gerçekleştirdi ve kripto para ünitesinin fiyatı yüzde 2400 arttı.

Uranus (URAC) token’inin fiyatı ise 24 saat içerisinde hem yükseliş hemde bu sabah saatlerinde ufak bir düşüş gerçekleştirdi. Ancak bu kadar büyük bir yükselişin yanında çokta fark ettirmiyor. Aynı zamanda Bittrex ve Bilaxy üzerinden alınıp satılabilen Uranus (URAC) süreç hacminde de artış yaşandı. Ve son gelişmelerin ardından yaklaşık6 milyon dolarlıkta piyasaya sahip oldu.

Söz konusu Elon Musk olunca atılan tweetlerin kripto paralara bağlanmasına alışmıştık. Mart ayında köpek almak istediğini twetledikten sonra Shiba Inu tokeni de yüzde 300 oranında yükselmişti. Kısacası Elon Musk’ın kripto para piyasasına etkisi yadsınamaz. Başka ünlülerde denedi örneklemek gerekirse Kim Kardiashan Ethereum hakkında Instagram ‘da story attı ancak öyle büyük bir değişim yaşanmadı. Yani hitap gücünün yüksek olması çokta önemli değilmiş kripto piyasası için.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Google Workspace Çalışma Alanı Hizmetini Herkese Açıyor

Amazon Türkiye, Pazar Günü Teslimat Hizmetine 4 Şehir Daha Ekliyor!

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.