Ekip Çalışmaları ve Verimli Zaman Yönetimi İçin Kullanabileceğiniz 5 Platform

Ekip Çalışmaları ve Verimli Zaman Yönetimi İçin Kullanabileceğiniz 5 Platform

İyi bir ekip ve ekip çalışması başarıya ulaşmak için kaçınılmaz kavramlardandır. İyi bir ekip çalışması, görevlerinizi hem daha hızlı hem de daha verimli bir şekilde bitirmenize yardımcı olabilir. Biz de sizler için hem ekip çalışmalarında ve ekip iş birliklerinizde kullanabileceğiniz hem de kendi görevlerinize entegre edebileceğiniz 5 platformu düzenledik. Keyifli okumalar…

Ekip Çalışmalarında ve Zaman Yönetiminde Kullanabileceğiniz Platformlar

1-Asana

Ekip yönetiminde iş bölümü paylaşımını verimli bir şekilde yapılmasını sağlayan ve işlerin takip sürecini kolaylaştıran Asana, ekip yönetiminde ve iletişiminde kullanılabilecek verimli bir programdır. Ekibinizdeki çalışanlara görev dağılımı yapabilir ve görevleri ilgili kişilere atayabilirsiniz. Görevde atadığınız kişilere mail gönderilecektir. Uygulamaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

2- Trello

Trello da proje yönetiminde veya ekip çalışmalarında görev dağılımı yapabilmek için kullanabileceğiniz uygulamalardan biridir. Karmaşık işlerinizi gruplara ayırarak Trello’ya aktarabilir ve görevlere kişi ataması yapabilirsiniz. Görevlerde değişiklik yaptıkça ilgili kişilere mail ve bildirim gönderilebiliyor. Platformu, hem tarayıcı da hem de telefonunuza indirerek uygulama olarak kullanabilirsiniz. Uygulamaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

3-Toggl

Sadece ekip çalışmalarında değil, bireysel olarak da kullanabileceğiniz Toggl, verimli bir zaman yönetimi için kullanabileceğiniz platformlardan biridir. Özellikle evden çalışmanın yaygın olduğu dönemlerde, zaman yönetiminde kötüyseniz ve ne kadar saat çalışmanız gerektiğini kontrol altında tutmak istiyorsanız Toggl kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken işinizi belirledikten sonra “start” ve bittikten sonra “stop” simgelerine tıkladıktan sonra kaç saat çalıştığınız görebilirsiniz. Uygulamaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4-Todoist

Todoist, Trello ve Asana gibi ekip yönetiminde ve görev dağılımında kullanabileceğiniz platformlardan biridir. Hem ekip görevlerinizi hem de kendi görevlerinizi organize edebileceğiniz uygulama Todoist sayesinde görevlerinizi unutmadan ve düzenli bir şekilde yapabilmenize yardımcı olur. Uygulama içerisinde görevlendirme yapabilir, bildirim alabilir ve görevlerinizin detaylarını unuttuğunuz zaman tekrar görüntüleyebilirsiniz. Uygulamaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

5-Doodle

Doodle, verimli zaman yönetiminde kullanabileceğiniz bir diğer platformdur. Doodle sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde planlama yapabilirsiniz. Örneğin, özellikle kalabalık bir ekipte çalışıyorsanız toplantı günü ve saati ayarlamak göründüğü gibi kolay bir iş olmayabilir. Ekibinizdeki insanlara en uyan günü ve saati ayarlamak için Doodle kullanabilirsiniz. Uygulamaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Diğer yazılarımız için:

Twitter’dan iOS Kullanıcılarına Para Kazandıracak Bir Yenilik: Biletli Spaces Özelliği

Erel Elektrik’ten Türkiye’nin İlk ve Tek 360 Derece Sanal Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri Mağazası

MNG Kargo Hacklendi: Alıcı Bilgileri Sızdırıldı

Apphic Games, 14 Milyon TL değerleme ile WePlay Ventures’dan yatırım aldı

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.