Markalar ile ajansları buluşturan platform Edvido’ya 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım

Şirketlerin pazarlama ve yazılım projeleri için ajans ve yazılım firmalarıyla buluştuğu pazar yeri olarak faaliyet gösteren Edvido, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Şirketlerin hedeflerine uygun partnerlerle çalışması gerektiği inancından yola çıkarak geliştirilen İTÜ Çekirdek girişimi Edvido, Mustafa Okan Yavuzşen, Yağız Can ve Mert Osmanoğlu tarafından kuruldu. 2019 Nisan ayında şirketleşen Edvido, Keiretsu Forum Türkiye Melek Yatırımcılık Ağı üzerinden Alesta Elektronik Teknoloji, Korun Teknoloji Yatırımları ve Sertaç Özinal’dan 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Şirketlerin pazarlama ve yazılım projeleri için ajans ve yazılım firmalarıyla buluştuğu bir pazar yeri olarak çalışan Edvido, yöneticilerin aradıkları en doğru partnerleri günler içinde bulmalarına yardımcı oluyor. 7 binden fazla firmanın kullandığı, bünyesinde 250’den fazla ajansın üye olduğu Edvido’da sadece bir günde 20’yi aşkın proje oluşturuluyor. Bugüne kadar Edvido üzerinden yapılan şirket ve ajanslar arasındaki anlaşmaların toplam tutarı ise 10 milyon TL’yi geçmiş durumda. Edvido, kurucuları ile birlikte Aleyna Güzel, Batuhan Hazar, Melis Samir’in de ekibe katılması ile 6 kişilik kadro ile çalışmalarını sürdürüyor.

Edvido, 12 ay sonunda günde 100 projenin oluşturulduğu bir pazar yeri olarak yurtdışında da faaliyetlerini sürdürmeyi hedefliyor.

 

 

 

keiretsu

Keiretsu Forum Türkiye: Keiretsu Forum, 4 kıtada 53 şubesi ve 3.500’ün üzerinde lisanslı melek yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık, enerji, gayrimenkul vb. yüksek büyüme gösteren çeşitli sektörlerdeki 1500’ü aşkın girişimci şirkete, $950 milyon üzerinde melek yatırım gerçekleştirilmesine aracılık etmiştir. Türkiye’de 100’den fazla melek yatırımcısı ve 66 girişime 90 milyon TL’den fazla gerçekleştirdiği yatırım ile Türkiye’nin en büyük ve en güçlü melek yatırımcı ağı olmayı başarmıştır. Keiretsu Forum, iş dünyasının önde gelen isimlerinden, özel sermaye yatırımcılarından, risk sermayedarlarından ve kolektif/kurumsal yatırımcılardan oluşan dünyanın lider yatırımcı topluluğudur. Keiretsu Forum kaliteli bir girişim yaratmak için gerekli olan sermaye, yetenek, teknoloji ve kaynaklara erişimi kolaylaştırmak için girişim sermayedarları, üniversiteler ve diğer partner kuruluşlar ile iş birliği içerisinde çalışır.

 

 

**Yatırım Bülteninden Düzenlenmiştir.

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Size Gösteren 5 Site

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.