Azerbaycan ve Türkiye’de Hizmet Veren Eco City 20 Milyon Değerleme İle Tohum Yatırım Aldı!

Türkiye ve Azerbaycan’da çalışmalarını sürdüren ve insanların sokak ve caddelerde çöp atma alışkanlıklarına odaklanan Eco City, 20 milyon değerleme üzerinden tohum yatırım aldı!

Cadde ve sokaklarda bireylerin çöp atma alışkanlıklarına odaklanan ve bu davranışı ciddi bir şekilde etkileyecek olan ürünlere odaklanan Eco City, 20 milyon değerleme ile tohum yatırım aldı! Ayhan Aliyev tarafından kurulan ve şu anda Türkiye ve Azerbaycan’da hizmet veren girişim, 10+ kişilik ekibiyle faaliyetlerini sürdürüyor.

Gün geçtikçe kapalı veya açık alan fark etmeksizin “temizlik” kontrol altında tutması oldukça zor bir kavram haline geliyor. Temizlik sorunlarının çözümüne farklı bir bakış açısı getiren Eco City, yapay zeka ve uygulama sayesinde bu problemi kontrol altında tutmayı ve çözüm yolları getirmeyi hedefliyor. Girişimin uygulama ve robotlar olmak üzere iki ürünü bulunuyor.

Eco City, Kapalı ve Açık Alanlardaki Temizlik Sorunlarına Çözüm Getiriyor!

Eco City, girişiminin kapalı ve açık alanlardaki temizlik sorununa odaklandığını belirtmiştik. Peki, bu sorunu nasıl çözmeyi planlıyorlar ve problemin çözümünü nasıl daha kolay hale getiriyorlar?

Eco City, temizlik sorununa çözüm üretmek için e-hizmet alanında faaliyet gösteren ve otomasyon üreten bir girişimdir. Geliştirdikleri uygulama üzerinden temizlik ihtiyacı olduğu belirlenen alanlara temizlik hizmeti sunulacak. Buradan kazanılacak olan cironun bir kısmı ise belirli alanların temizliği için ayrılacak. Ayrıca, çöple ilgili aidatı yorulmadan ve hızlı bir şekilde uygulama üzerinden ödeyebileceksiniz.

Girişimin İkinci ürününde ise yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş robotlarla, temizlik ihtiyacı ortaya çıkmış alanlara temizlik yetkilisi çağrılacak ve bölgenin temizliği sağlanacaktır. Temizlik yetkililerinin, temizlik ihtiyacı olan alanlara gitmesi ve bu ihtiyacın nerede oluştuğunun uygulama üzerinden görülebiliyor olacak olması zaman ve iş yükü gibi kaynaklardan tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Eco City hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için sosyal medya kanallarını takip edebilirisiniz:

Insatgram: @ecocityaz

LinkedIn: Eco City

*Yatırım bülteninden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

Diğer yazılarımız için:

Bay Bread Ürünleri “Getir Yemek” ile Kapınızda

Wagmo Seri A Yatırım Turunda 12.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

GelecektekiSen, Lise 9,10,11 ve 12.sınıf öğrencilerini TalentsForFuture High School 2021 Yaz Okulu’na davet ediyor

9 Uygulama Kullanıcılarının Facebook Şifresini Çalmış Olabilir!

Prime Gaming Temmuz Ayı Boyunca 245 TL Değerindeki Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.