TETO Games, E-spor sektöründe yeni bir girişim

TETO Games Nedir?

Özellikle pandemiyle beraber çevrimiçi e-spor turnuvalarına ilginin arttığı bir dönemde oyuncuların, kolayca takımlarını oluşturup ödüllü turnuvalara veya antrenman maçlarına katılabileceği ücretsiz bir platform olarak hayata geçen TETO Games, kısa sürede çok fazla ilgi topladı. Bu oyun girişiminin kullanıcı sayısı şimdiden 2 bini aştı.

Eskiden de E-sporcu kimlikleriyle tanınan bu oyun sektörü girişiminin kurucuları, en iyi oyuncu deneyimini sunmak için yola çıktılar ve 2 binden fazla oyuncu sayılarıyla şu anda yola devam ediyorlar. Özellikle turnuva esnasında, iletişim ve koordinasyon konularında oluşan sorunları adresleyip en düşük operasyonel eforla, hızlı ve efektif çalışan bir sistem tasarlamaya çalıştılar ve başardılar. Kendilerinin de deneyimlediği bu e-spor sektöründeki sorunları çok iyi saptayıp, girişimlerine koydukları için kısa sürede çok gelişip sevildirler.

E-sporcu deneyiminin yanı sıra, bu tür rekabetçi e-spor turnuvalarını takip eden “esporsever”’lerin de ihtiyaçları göz ardı edilmemiş. Bu oyun girişimi üzerinden organize edilen tüm turnuvaların formatı, takvimi, aşamaları ve grupları kolayca takip edilebiliyor, maç sonuçlarına ve sıralamalara anlık olarak ulaşılabiliniyor. Böylece hem e-spor sektörü oyuncularının hem de e-spor severlerin, oynamayıp sadece izleyenlerin isteklerini karşılayan bir girişim ortaya çıkardılar.

TETO Games internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak oyuncu profili ve e-spor takımları oluşturulabiliyor, kayıtları açık turnuvalara başvurulabiliniyor ve  geçmiş turnuvaların sonuçları incelenebiliyor. Bu oyun girişiminin internet sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm e-spor ve oyun topluluklarına, organizatör ve markalara, kendi turnuvalarını organize etmek isteyen herkese kapılarını açan bu oyun girişimi, istenirse profesyonel yayın ve operasyonel destek konularında da hizmet verebiliyor.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarım

Howard Schultz, Starbucks’ı Bir Dünya Markası Yapan Adam

Mutlu Hissetmek İçin Yapmanız Gereken 5 Şey

NOBEL BİLİM ÖDÜLLÜ BİLİM İNSANIMIZ AZİZ SANCAR’I NE KADAR TANIYORSUN?

Doğan Cüceloğlu’nun İlham Veren Başarı Hikayesi

Tamer Capital Startup’ları Başvuruya Çağırıyor! Son Başvuru 15 Mart!

Fotoğrafları Ücretsiz İndirebileceğiniz En İyi 5 Stok Fotoğraf Sitesi

Bill Gates, 20 Yaşında Microsoft’u Kuran İş Adamı

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.