e-Gönüllü Dijital Kampüs Kahramanlarını Arıyor

e-Gönüllü, STK’lar ile gönüllüleri dijital platformda bir araya getirerek sağladığı online gönüllülük sistemi & teknoloji işbirlikleriyle sivil toplum kuruluşlarının dijitalleşme süreçlerine destek sağlayan bir sosyal girişimdir.”

Dijital araçları kullanarak Sivil toplumu Türkiye’nin her noktasına ulaştırır ve e-Gönüllü dijital gönüllülük sistemi ile fiziki sınırları ortadan kaldırarak gönüllülük sistemini online’a taşımayı hedefler.
e-Gönüllü Dijital Kahramanlarını Arıyor
Dijital Kampüs Kahramanları gerçekleşecek olan etkinlikleri ve eğitimleri kendi sosyal çevresine tanıtan ve duyuran kişidir. Sınırları ortadan kaldıran gönüllülük sisteminde yeni bir konum olarak okulunu eklemek isteyenler  başvuru formuna buradan ulaşabilirler
e-Gönüllü’nün Sizlere Bir Mesajı  Var
Üniversitemde e-Gönüllüyü en iyi ben temsil ederim diyorsan, Yapacağım her işi gönülden yaparım diyorsan, bu ilan tam da sana göre! Dijital Kampüs Kahramanlarımız tüm Stklarımız ile birebir tanışma fırsatı yakalayacak ve teknoloji iş birliklerimizden yararlanabilecekler. Ek olarak tüm dijital kahramanlarımız eğitimlerimize, gerçekleşecek bootcamplerimize, etkinliklerimize koşulsuz katılma fırsatı yakalayacaklar.
Ayrıca e-Gönüllü kurucu ortağı Büşra Şahin ile yaptığımız röportaja buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.