DUWIB Tarafından Düzenlenen “Motivasyon Eğitimi” 19 Nisan Akşamı Başlıyor!

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluğu tarafından düzenlenen “Motivasyon Eğitimi”, 19 Nisan Pazartesi akşamı sizlerle buluşuyor!

İş hayatımızda, eğitim hayatımızda veya özel hayatımız gibi yaşamamızın birçok noktasında stres ve iletişim problemleri gibi problemler ile yüzleşmek zorunda kalabiliyoruz. Karşılaştığımız problemler, hevessizlik veya işlerimizi tamamlama isteğimizde azalmalar gibi birçok sonuç doğurabilir. Sen de, bu tür problemlerle karşı karşıya kalıyor ve motivasyonunu nasıl kazanacağını öğrenmek istiyorsan bu etkinlik tam sana göre!

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu ikinci eğitim olan “Motivasyon Eğitimi” ile motivasyonun önemini, motivasyonun hayatımızdaki yerini ve motivasyonunuzu nasıl arttırabileceğinizi öğrenebileceksiniz. Siz de bu etkinliğe katılarak tüm bu konuları, Hürriyet Dijital’den sayın Ferit Ömeroğlu’ndan dinleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Eğitim, Google Meet üzerinden gerçekleşecek olup 19 Nisan tarihinde saat 21.00’de başlayacaktır.

Etkinliğe Nasıl Katılabilirim?

Eğitime katılabilmek için Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu’nun Instagram hesabında (@duwibofficial) bio’da bulunan link üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. İkinci bir seçenek olarak, https://isdunyasindakadin.wordpress.com/etkinlik-basvuru-formu/ linkte bulunan formu doldurarak söyleşiye kayıt yaptırabilirsiniz.

19 Nisan akşamı gerçekleşecek olan etkinlik, tamamen ücretsiz olup katılımcılara sertifika verilecektir. Sen de bu fırsatları kaçırmak istemiyor ve motivasyonla ilgili sorularına yanıt bulmak istiyorsan hemen başvuru formunu doldurabilirsin!

DUWIB hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve etkinlikleri takip etmek istiyorsanız: @duwibofficial

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız:

Kariyer Platformu LinkedIn Siber Saldırıya Uğradı! 500 Milyon LinkedIn Kullanıcısının Bilgileri Çalındı!

Paribu Verileri Çalındı Mı ? İddialara Cevap Geldi!

Elon Musk Kirasını Bitcoin İle Ödeyecek

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.