/

DOMiNO Ventures, Atlas Space’e yatırım yaptı.

Geliştirdiği Metaverse evreni ile şirketler için gerçekçi iş etkinliklerinin ve iş dışı sosyal etkinliklerin gerçekleştirilmesine olanak sağlayan Atlas Space, DOMiNO Ventures’tan yatırım aldı. 

Atlas Space Metaverse Evreni ve NFT Marketi

Atlas Space, geliştirdiği Metaverse Evreni ile şirketler için gerçekçi iş etkinliklerinin ve iş dışı sosyal etkinliklerin gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor. Özellikle pandemi ile birlikte yükselişe geçen ve kalıcı olması beklenen evden çalışma konseptinin başlıca sorunları olarak görülen sosyal etkileşim eksikliği, şirket içi iletişim eksikliği ve verimsizlik gibi sorunlarına çözüm olmayı hedefliyor. 

Sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojileri ile entegre bir şekilde çalışabilen Atlas Space, müşterilerin istekleri doğrultusunda kişiselleştirilebilir ihtiyaçlarına tam olarak yanıt verebiliyor. Kendi blockchain ağı ve tokenomics sistemine sahip Atlas Space, NFT marketi sayesinde “real life utility” özelliğiyle benzerlerinden ayrışıyor. Ayrıca kullanıcılar, Atlas Space Metaverse evreni içinde kendi oluşturdukları üç boyutlu avatarları kullanabiliyor.

Yeni Yatırım Turu ile Hedef Global Pazarda Büyüme!

5 aylık kısa bir sürede güçlü bir ivmeyle büyümeye devam eden Atlas Space, 6 ülkede 25’ten fazla şirkete hizmet sağlamaya devam ediyor. Gelirinin büyük çoğunluğunu global pazardan elde eden Atlas Space, 2022 2. çeyreğinde %110 büyüme elde etti.

Global pazarda büyümeye devam ederken ekibini yetkin ve profesyonel çalışanlarla büyütmek isteyen Atlas Space, çalışmalarına yatırım sonrasında daha hızlı bir şekilde devam edecek. Aldığı yeni yatırım ile birlikte Paris ve Berlin’de ofis kuracak olan Atlas Space, ABD ve Kuzey Amerika’daki operasyonlarını güçlendirmeyi ve pazarda daha güçlü bir şekilde konumlanmayı hedefliyor.

Bununla birlikte ürün geliştirme süreci beraberinde global kapsamda satış ve pazarlama stratejilerini uygulamaya devam ederek Metaverse evreninde önemli oyunculardan biri olmayı amaçlıyor. 

Atlas Space’in Kurucusu Burçin GÜRBÜZ;

“Çok yakın geçmişimizde akıllı telefon ve teknolojilere hatta sosyal medya platformlarına olduğu gibi, bugün Metaverse konusuna da temkinli ve hatta şüpheli yaklaşanlar var. Metaverse ile yeni platformlar, yeni değer ve para birimleri, yeni imkân ve yöntemlerle tanışıyoruz. Gelecek öngörülerine baktığımızda, Metaverse için internetin bir sonraki evresi deniliyor. Aslında Metaverse, sosyal ağların ve sosyal medya platformlarının geleceği konumundadır. Atlas Space ile bu hikayeyi tüm dünyaya anlatmak için sabırsızlanıyoruz. Türkiye’den bu alanda ilk girişim olmanın ve bu başarıyı devam ettirmenin heyecanını ve motivasyonunu yaşıyoruz.”

dedi.

Atlas Space’i daha detaylı incelemek için https://atlas.space/ web sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.