DogeFather Sahalara Geri Döndü

Dogecoin’in reklam yüzü, DogeFather Elon Musk sahalara geri döndü ve Dogecoin’e verdiği destek tam gaz devam ediyor.

Kripto para piyasasının en büyük 7. kripto parası haziran ayında ciddi problemler yaşadı. 21 Haziran günü %36’nın üzerinde bir düşü yaşadı ancak o bu düşüşte Elon Musk’tan bir cevap gelmemişti. Bu sessizlik ise Twitter üzerinden Elon Musk’a yönelik bir linçe dönmüştü. 22 Haziran günü ise Elon Musk’tan kısada olsa Dogecoin’i destekleyici bir yorum yapılmıştı. Bu haberimizin detaylarını okumak isterseniz Elon Musk Sonunda Sessizliğini Bozdu yazımıza ulaşabilirsiniz.

Elon Musk’ın desteği Dogecoin için çok önemli çünkü internet meme haline gelen Dogecoin, bu başarıyı Elon Musk’a borçlu. Hem Elon Musk’ın PR yeteneği hem de Tesla şirketiyle Dogecoin arasındaki bağ çok önemli. Geçtiğimiz şubat ayında Tesla şirketi 1,5 milyar dolarlık Bitcoin alımı yapmıştı ve bu alım Bitcoin’in yükselmesinde en büyük etkenlerden biriydi. Daha sonra Elon Musk her röportajında Dogecoin’den bahsetmiş, üstelik katıldığı SNL programında Dogecoin’e özel röportaj gerçeklemişti. Ancak SNL programının ardından Dogecoin ciddi bir düşüş yaşamıştı ve bunlarla Elon Musk’a güven gitgide azalmıştı. Her ne kadar düşüşe de yaşatsa da Elon Musk Dogecoin için çok önemlidir bu yüzden de ‘DogeFather’ ismi verilmişti.

Görülen o ki DogeFather sahalara geri döndü ve Dogecoin’i Twitter üzerinden tam gaz desteklemeye devam ediyor. Liberate Inc CEO’su Patrick Lodder, Github’da Dogecoin işlem ücretleri hakkında teklif sunmuş ve bu teklifi de Twitter hesabından duyurmuştu. Ve Lodder’ın teklifi Dogecoin zincirindeki ortalama işlem ücretinde 100 kat azalacağına yönelikti. Bunun üzerine Elon Musk’tan cevap gecikmedi ve ‘Destelemek için önemli’ şeklinde yorum yaptı. Elon Musk’ın Dogecoin yorumlamasının ardından işlem fiyatı %5 yükselişe geçti.

Twitter CEO’su Jack Dorsey, katılacağı ‘The B Word’ Bitcoin etkinliğine Dogecoin’in yüzü olan DogeFather Elon Musk’ı da davet etmişti. Ve Elon Musk’ta kabul etmişti ancak hala katılıp katılmayacağı belli değil. Ancak Elon Musk etkinliğe katılım gösterirse Dogecoin için olumlu gelişmeler bizi bekliyor gibi duruyor.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Keiretsu Forum Türkiye Kendi Rekoruna İmza Atıyor: 6 Ayda 8 Girişime Yatırım!

Loggle: Yeni Nesil BT Envanter Varlık Yönetimi Aracı

Binance’in 30 Haziran’a Kadar Tüm Faaliyetlerini Durdurması İstendi! Binance’den Açıklama Geldi!

Genç Başarı Eğitim Vakfı ve MetLife Türkiye iş birliğinde düzenlenen “JA StartUp 2021 Türkiye”nin Kazananları Belli Oldu

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.