/

Dijital Oyun Fabrikası, Oyun Geliştirme Kariyeri Hedefleyenler İçin Eşsiz Bir Eğitim Programı Başlatıyor

Yazılım dünyasına giriş yapmak isteyenlere yönelik 3 aylık oyun geliştirme eğitimi ve kariyer fırsatı sunan program, katılımcıların oyun sektöründeki istihdamını hedefliyor.

Dijital Oyun Fabrikası, oyun geliştirme alanında kariyer yapmak isteyenlere yönelik eşsiz bir eğitim programıdır.

250 kişilik kontenjanı bulunan ve yazılım geçmişi olmayan katılımcılara da açık olan bu 3 aylık program, oyun geliştirme alanında yetkinlik kazandırarak mezun olan katılımcıların oyun firmalarında istihdam edilmesini amaçlıyor.

Program, İstanbul’da yaşayan veya okuyan 14-29 yaş arasındaki katılımcılara yönelik olup program ağırlıklı online olarak gerçekleştirilecektir. Her hafta teknik eğitimler, sınıf görüşmeleri, 7/24 soru-cevap şansı ve haftalık kariyer etkinlikleri sunacak. Bu sayede katılımcılar için uçtan uca bir eğitim süreci hedefleniyor. Açılış ve mezuniyet etkinlikleri yüzyüze gerçekleşirken program içerisinde yüzyüze buluşmaların da gerçekleşmesi hedefleniyor.

Programın paydaşları arasında Dijital Türk Oyunları Platformu, YTÜ Games Up gibi birçok kuruluş bulunmaktadır. Program yürütücülüğünü Türkiye genelinde teknoloji girişimciliği ve teknoloji alanında istihdam programları yürüten Üretken Akademi üstleniyor.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, program ile ilgili şunları söyledi:

“Dijital Oyun Fabrikası projemiz, teknoloji ve yaratıcılığın buluşma noktası olacak. Gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine ve uluslararası arenada başarı elde etmelerine imkan sağlayarak, gençlerimizin geleceğine yatırım yapıyoruz.”

Dijital Oyun Fabrikası, oyun geliştirme alanında kariyer yapmayı hedefleyen herkesi bu eğitim programına başvurmaya davet ediyor. Başvurular için son tarih 31 Mayıs’tır.

Detaylı bilgi ve başvuru için https://www.dijitaloyunfabrikasi.com/

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.