//

DataGuard, 61 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

DataGuard

DataGuard, 61 milyon dolar yatırım aldı!

Yatırım süreci

DataGuard

Veri gizliliği ve bilgi güvenliğine odaklanan Alman uyumluluk yazılımı girişimi DataGuard, B Serisi fonlamadan 61 milyon dolar elde etti. Bu tur, şirketin son iki buçuk yılda topladığı toplam yatırımı 80 milyon dolara çıkarmış oldu.

Finansman turu San Francisco merkezli Morgan Stanley, Expansion Capital ve mevcut yatırımcı One Peak tarafından yönetildi. Tura ayrıca SaaS unicorn kurucuları Bastian Nominacher, Hanno Renner, Carsten ve Kreos Capital dahil olmak üzere stratejik melek yatırımcılar da katıldı.

Yatırım sonrası süreç

DataGuard

DataGuard 2020 yılında A Serisi bir yatırım topladı, İngiltere merkezli bir onay ve tercih yönetimi yazılımı işletmesini satın aldı ve yeni coğrafyalarda faaliyete başladı. Fon, ürün geliştirmeyi ve Avrupa ve ABD’de genişlemeyi daha da hızlandırmak için kullanılacak.

DataGuard’ın kurucu ortağı ve eş CEO’su Thomas Regier: “Kuruluşların güven inşa etmelerine yardımcı olmak için varız. Tüm dünyada faaliyet gösteren 3.000’den fazla müşterimizin güvenilir iş ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sürekli değişen mevzuat ve teknolojiye tabi milyonlarca işletme varken, bunun sadece bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Topladığımız sermaye, daha fazla kuruluşun daha güçlü uyum ve güvenlik yoluyla iş hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için kullanılacak.” açıklamalarında bulundu.

DataGuard’ın kurucu ortağı ve eş CEO’su Kıvanç Semen de: “Her büyüklükteki kuruluş çok büyük miktarlarda veri işliyor. Gizlilik, bilgi güvenliği ve uyumluluk ayrılmaz bir şekilde birbirine bağlı. Bu yatırım, DataGuard platformuna daha fazla iş akışı otomasyonu ve entegrasyon getirerek çözümlerimizin geliştirilmesini daha da hızlandıracak.” açıklamalarının altını çizdi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.