CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

CV Hazırlayabileceğiniz 5 Muhteşem Site

İş hayatında her zaman özgeçmişi özenle hazırlamanın öneminden bahsedilir. Özgeçmişiniz dikkat çekici, şık ve sade olmalıdır. Online bir işe başvursanız da yüz yüze bir işe başvursanız da her zaman için sizden önce isteyecekleri şey özgeçmişiniz oluyor. Bugün sizlere özgeçmişinizi özenle hazırlayabilmenizi sağlayan 5 internet sitesiyle geldik. Daha özenli ve dikkat çeken bir özgeçmiş için okumaya devam edinn.

1. cvmaker

cvmaker, tercih edilen özgeçmişhazırlama sitelerinin en önde gelenlerinden biridir. Türkçe dil desteğinin de mevcut olduğu bu sitede birden fazla ücretsiz özgeçmiş şablonuna ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz cvmaker internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

2. Resume Maker

Resume Maker da diğer siteler gibi şık ve özenli bir şekilde özgeçmişinizi hazırlamanızı sağlıyor. Burada sınırsız adet yerine sadece 5 tane ücretsiz şablon var. Fakat şablon tasarımları çok dikkat çekiyor. Site adım adım size özgeçmişinizi hazırlarken gerekli olanlardan bahsediyor. Sitenin dili ise İngilizce.

Dilerseniz Resume Maker internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

3. cvlogin

Bu kullanışlı site ise Türk girişimciler tarafından geliştirilen bir özgeçmiş hazırlama sitesi. Orijinal dili Türkçe olan bu sitede de tasarlayabileceğiniz şablon sayısı sınırsız değil 8 adet ile sınırlı. Fakat her sitede olduğu gibi bu sitedeki şablonlar da çok şık ve özenli tasarımlar.

Dilerseniz cvlogin internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

4. europass

Türkçe dil desteği bulunan ve Avrupa Birliği’nde kabul gören “europass” formatında özgeçmişler hazırlayabileceğiniz bu site de tamamen ücretsiz. Aynı zamanda kurs önerileri, staj yapma ve gönüllülük konularıyla ilgili makaleler ve daha fazlası da sitede mevcut.

Dilerseniz europass internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

5. VisualCV

VisualCV sitesinin 3 milyonu aşkın üyesiyle beraber adım adım özgeçmiş oluşturma gibi bir avantajı var. Bu sitede 3 kısa adımla özgeçmişinizi oluşturabilir, 3 adet ücretsiz şablon ile dikkat çekici bir özgeçmiş hazırlayabilirsiniz.

Dilerseniz VisualCV internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sizlerin de önerileri varsa yorumlarda buluşalım…

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Amazon’un Kurucusu ve Eski CEO’su Jeff Bezos Bugün Uzaya Çıkıyor!

WhatsApp’ın Yeni Grup Konuşma Özelliği

Bırakın Telefonunuz Şarj Durumuna Göre Duvar Kağıdına Kendi Karar Versin!

Keiretsu Forum Türkiye’den Dijital Güzellik Asistanı Melo App’e 5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

TikTok Kullanıcıları 3 Ay Ücretsiz Spotify Premium Aboneliğine Sahip Oluyor!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.