/

“CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ” ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR!

  • “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri ” etkinliği başlıyor!

İş dünyasına adım atmak isteyenlere, nasıl CV hazırlanacağını merak edenlere ve mülakat teknikleri hakkında sorusu olanlara çok güzel bir haberimiz var! Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğunun düzenlemiş olduğu, “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” etkinliği 8 Mart tarihinde başlıyor.

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğunun tarafından düzenlenen etkinlik, özellikle iş dünyasına yeni adım atan ve staja başlayacak olan kişiler için büyük bir fırsat. “ CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” etkinliğinde,  İletişim Mühendisi Alper Akyüz konuk olarak CV hazırlarken özellikle dikkat edilmesi gereken noktaları aktararak değerli bilgilerini, katılımcılarla paylaşıyor olacak.

“CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” etkinliği, 8 Mart 2021 Pazartesi günü saat 21.00’de başlayacak olup etkinlik başvuruları açılmıştır. Ayrıca, etkinlik ücretsizdir ve katılımcılara, sertifika verilecektir.

Etkinlik başvurusu yapmak için Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğunun Instagram hesabında (@duwibofficial) bio’da bulunan linkten kayıt olabilirsiniz. (Etkinliğe katılmak istiyorsanız, LCV gereklidir.)

Etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Düzce İş Dünyasında Kadın Topluluğunu daha yakından tanımak ve etkinliklerden haberdar olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Diğer yazılarımıza ulaşmak için:

Microsoft, Ücretsiz Web Tasarım Aracı Sunmaya Hazırlanıyor

Zomato, Türkiye’den Ayrıldı

Pandemide Evde Otururken Para Kazanmak İçin 5 Dijital Beceri

-Girişim Haber-

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.