//

CONTROLUP SERİ C’DE 27 MİLYON DOLAR ALDI!

Yeni nesil teknoloji şirketlerinden biri olan ControlUp, yeni yatırım turunda 27 milyon dolar topladığını duyurdu.

ControlUp, Jerusalem Ventures Partners ve K1 Investment Management liderliğinde, finansman C turunda 27 milyon dolar yeni fon elde etti. Böylece, şirketin günümüzdeki toplam finansman değeri 40 milyon dolara yaklaştı. Şirketin çarşamba günü açıkladığı yeni fonu ile, bulunduğu platformu genişletmekte kullanacağı düşünülüyor.

Bilgi teknolojileri alanında hizmet veren ControlUp, yapay zeka teknolojilerini kullanarak kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Özellikle pandemi döneminde ihtiyaç duyulan ‘uzak masaüstü yazılımı sistemi’ kategorisi, bu şirketin ilgi odaklarından biridir. Kısacası, ControlUp fiziksel ve sanal sunucu ortamları için bir performans izleyicisidir. Ayrıca, yaklaşık olarak 100.000 adet makineyi aynı anda izleyebilir.

Şirket, dünyanın her yerinden kurumsal müşterilere sahiptir. Başlıca amacı BT sorunlarına çözüm üretmek ve kontrol hizmeti sağlamaktır. Merkezi Silikon Vadisinde bulunsa da, AR-GE çalışmaları İsrail’de devam etmektedir.

ControlUp Hizmetleri

ControlUp’ın sunduğu benzersiz hizmetlerden bazıları:

-Birden çok makineyi, aynı anda izlemenize ve kontrol etmenize olanak sağlar.

-Stres seviyesinin ölçülmesinde ve performans değerlendirmesinde, ayrıntılı değerlendirmeler sunar.

-Sorunları çok hızlı bir şekilde bulmanıza ve ortadan kaldırmanıza yardımcı olur.

Seri B’de 10 Milyon Dolar Toplamışlardı!

ControlUp, yine Jerusalem Venture Partners ve K1 Investment Management tarafından yönetilen B serisi finansman turunda, 10 milyon dolar toplamıştı. Bu fon ile 2017 yılında, şirketin finansmanı 13 milyon doları aşmıştı. Bu fonu müşteri tabanını ve bulundukları pazarı genişletmek için kullanacaklarını söylemişlerdi.

Kısaca Jerusalem Venture Partners (JVP):

Erel Margalit tarafından, 1993 yılında kurulmuş, İsrail asıllı bir şirkettir. Güncel sayısı belirtilmemiş olsa da, 200’ü aşmış yatırımları vardır. Birçok şirketin finansman fonlarına öncülük yapmış şirket, bu yönü sayesinde küreselleşmeyi ve tanınmayı başarmıştır. Günümüzde çeşitli ülkelerde yatırımları bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz:  https://www.jvpvc.com/

Kısaca K1 Investment Management:

K1 Investment Management, 2011 yılında kurulmuş bir yatırım şirketidir. Özellikle finansal odağı olarak yazılım ve teknoloji şirketlerini seçer. Birçok finansal yatırımlara öncülük ermiştir. Şirketin kurucusu, aynı zamanda CEO’su olarak R. Neil Malik bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz: https://k1capital.com/

İlginizi çekebilecek haberlerden bazıları:

Hipporello, 500 bin dolar yatırım aldı!

Türk Girişimcilerin Kurduğu Chooch Al 20 Milyon Dolar Yatırım Aldı

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.