Coactive AI Kombine Tohum ve Seri A Fonlama Turunda 14 Milyon Dolar Yatırım Aldı

San Jose, CA merkezli bir girişim olan Coactive AI, yapılandırılmamış verileri yapılandırmak ve analistlere görüntü ve video verilerini kullanışlı hale getirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir uygulama olan kombine tohum ve seri A fonlama turunda 14 milyon dolar yatırım aldı.

Yatırımcılar arasında Andreessen Horowitz, Bessemer Venture Partners, SV Angel, AME Cloud Ventures, Fei-Fei Li, Jure Leskovec, Eli Collins, Cloud All Star Fund, Next Play Capital ve Exceptional Capital yer aldı.

Şirket fonlarını operasyonlarını ve işletme yayılımını genişletmek için kullanmayı amaçlıyor.

Cody Coleman ve Will Gaviria Rojas tarafından kurulan Coactive, uzmanlaşmış makine öğrenimi becerilerine ihtiyaç duymadan veri ekiplerinin görüntü ve video verileriyle çalışmasına yardımcı olan bir uygulamadır. Önceden eğitilmiş modeller kullanarak görsel içeriğin yaklaşık bir anlayışını verir ve daha özel görsel kavramlar geliştirmek için özel bir aktif öğrenme sistemi kullanır. Bu kavramlar daha sonra standart SQL ve API arabirimleri aracılığıyla açığa çıkarılır ve trend analizi, içerik moderasyonu, arama ve diğer temel işlevleri güçlendirmek için kullanılır.

Kullanıcılar, bu analitik iş akışlarını mevcut bir ürün kataloğuna veya yasaklanmış içerik listesi gibi özel veri ve meta veri ontolojilerine eşleyebilirler. Tipik internet görsel verileriyle eşleşmeyen alan dışı verileri ele alabilir. Ve bu, birkaç örnek veri noktasını manuel olarak etiketlemeye gerek olmadan yapar. Sonuç, bir ML-mühendislik veya veri-etiketleme ekibine ihtiyaç duymayan sezgisel bir görsel analitik sistemi yakalayabilen bir sezgisel bir görsel analitik sistemidir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Sena Yıldırım

22, öğrenci hemşire’3, girişimcilik dünyasıyla büyülenmekle meşgul. Dijital pazarlama, girişimcilik ve yaratıcı marka kurma hikayeleriyle ilgileniyor. Özgün, tutkulu, meraklı bir dünya anlayışına sahip.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.