Clubhouse TED Ortaklığıyla Yeni Sohbetler Geliyor!

Son zamanların popüler sosyal medya platformlarından Clubhouse, TED iş birliğiyle platformuna yeni sohbetler ekliyor. Bu özel sohbetler, her hafta Pazartesi günü düzenli olarak gerçekleşecek.

Sosyal medya platformu Clubhouse, Ted Talks içerikleriyle tanıdığımız TED iş birliğinde yeni sohbetler geliyor! Çeşitli konular üzerinde düzenlenecek olan bu sohbetler, her hafta Pazartesi günü düzenlenecek. Clubhouse platformu üzerinden düzenleniyor olacak sohbetler, 12 Temmuz’dan itibaren başlayacak. Ayrıca, sohbetlerin İngilizce olarak yapılacağı fakat başka dilde konuşmaların yapılıp yapılmayacağı şu anlık bilinmiyor.

12 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen ilk sohbette, TED konuşmacısı ve yazar A.J. Jacobs ile başladı. Diğer konuşmacılarla gerçekleştirilecek olan etkinlerin, daha sonra açıklanması bekleniyor.

Clubhouse İle Ted İş Birliği!

Clubhouse ve Ted iş birliğinin detaylarına göz atacak olursak Ted, bu anlaşmada reklamlar konusunda oldukça özgür. Yani ürün yerleştirme ve reklamlar konuları Ted’e bağlı. Clubhouse tarafından bu iş birliğinin son tarihi olmadığı belirtiliyor.

Yakın bir zamanda Clubhouse’da çalışmaya başlayan Kelly Stoetzel, “Yaklaşık kırk yıldır TED dünyanın önde gelen fikirlerini, hayallerini ve seslerini izleyicilere ulaştırdı” (“For nearly forty years TED has brought the world’s preeminent ideas, imaginations and voices to audiences”) dedi. Açıklamanın devamında Stoetzel, “Bu ortaklık, bu zihinleri Clubhouse topluluğunu oluşturan milyonlarca yaratıcıyla diyaloga sokacak.” ( “This partnership will bring those minds into a dialogue with the millions of creators who make up the Clubhouse community.”) diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Ted’den Carla Zanoni, “TED’in misyonu her zaman fikirleri paylaşmak ve onların etrafındaki tartışmaları teşvik etmek olmuştur” (“TED’s mission has always been to share ideas and foster discussion around them”) dedi. Zanoni, “Fikirler ve insanlar bir araya gelip tartışmak için bir araya geldiklerinde, asıl etki o zaman ortaya çıkıyor” (“When ideas and people come together to engage and debate, that’s when the real impact happens”) diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

Diğer yazılarımız için:

Ethereum Son 8 Ayın En Düşük Seviyesinde

Tesla, Otonom Sürüş İçin 9.Beta Güncellemesini Yayınladı

Yeni Dönemde Liderlerin Dijital Becerileri Öne Çıkacak

BINANCE ÇİN’DE YASAKLANDI

Cool Digital Solutions Coolendar İle Ülkemizde Bir İlki Gerçekleştirdi

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.