/

Clicksy, yatırım turuna çıkıyor!

Clicksy, yatırım turuna çıkıyor!

Yeni nesil fotoğraf baskı platformu olarak dikkat çeken Clicksy, 29 Ağustos Pazartesi günü önemli kitlesel fonlama platformlarından fonbulucu’da yatırım turuna çıkacağını duyurdu. 2021 yılının Kasım ayında mobil uygulamasıyla karşımıza çıkan ve 2022 yılının Mayıs ayında da masaüstü versiyonunu kullanıcıları işe buluşturan uygulama, geçtiğimiz 8 ayda 81 ile satış yapmasıyla gündemde.

Clicksy çeşitli ürün yelpazesi sunuyor

Clicksy

Clicksy, Fotoğraf albümü, fotoğraf baskı, özel temalı kart baskı, çerçeve, takvim kategorilerinde ürünleri sunarak, çeşitli ürün yelpazesi ile hizmet veriyor. Şirketin kurucusu ve CEO’su Erdil Akın markanın kullanıcıya sağladığı olanakları şöyle anlattı:

“Fotoğraf albümü denildiğinde ülkemizde ilk akla gelen düğün ve yeni doğan bebek albümleri olur. Biz Clicksy olarak ‘Hayat kutlamaya değer’ sloganıyla yola çıktık. Özel anlarımızı ölümsüzleştirmek ve anıları kutlamak için herkes dilediği gibi fotoğraflarından albümler oluşturabilsin istiyoruz.”

Clicksy’de her zevke ve ihtiyaca uygun özel tasarım albüm var

Clicksy

Clicksy’de her zevke ve ihtiyaca uygun özel tasarım albüm bulmanın mümkün olduğu uygulama ile ilgili olarak Akın, çeşitli kategorilerden seçim yaparak hızla ve kolaylıkla albüm hazırlanabildiğini vurguluyor. Akın, Avrupa’da önemli bir pazar hacmine sahip Fotokitap ürününün Türkiye’deki liderliğine aday olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Clicksy teknolojisi yabancı rakipleriyle yarışır durumda, hatta pek çoğundan üstün tarafları da var. Türkiye’de ise rakipsiz. Bunun yanı sıra biz kullanıcımıza ürünlerimizi, orijinal fotoğraf kağıdına basılı olarak gönderiyoruz. Teknoloji ve tasarım anlamında öncü olmamızın yanı sıra, baskı kalitesi açısından da farkımızı ortaya koyuyoruz.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.