//

CitySwift, 5 Milyon Euro Yatırım Aldı!

CitySwift

Toplu taşımanın daha çevreci olmasına olanak tanıyan İrlandalı girişim CitySwift, 5 milyon euro yatırım aldı! CitySwift, bu yatırım ile küresel genişlemeye hazırlanıyor.

CitySwift ne yapıyor? Amacı nedir?

CitySwift

Toplu taşıma her modern şehrin kritik bir parçasıdır. Şehir sakinlerinin A noktasından B noktasına gitmelerine yardımcı olur, işe gidip gelenleri, arkadaşlarını ve ailelerini gitmeleri gereken yerlere bağlar. Bir şehrin gelecek için nasıl gelişeceği konusunda temel bir sektördür ve bir metropol merkezinin karbon ayak izi üzerinde büyük etkileri vardır.

Bununla birlikte, yakıt zamları, sürücü kıtlığı ve finansman sorunlarından karbon hedeflerine ulaşmaya ve trafik sıkışıklığını önlemeye kadar farklı zorluklarla karşı karşıya olan bir sektördür. Bu sektör, dayanıklılık oluşturmak ve operasyonların daha verimli bir şekilde yürütülmesine yardımcı olmak için bazı teknolojilere ihtiyaç duyar. CitySwift de işte bunu başarmayı hedefliyor.

Yatırım detayları

CitySwift

Act Venture Capital tarafından yönetilen 5 milyon euroluk yatırım turuna, Declan Ryan’ın Irelandia Investments’ı, CarTrawler’ın eski CEO’su Mike McGearty ve Enterprise Ireland da dahil olmak üzere mevcut tüm yatırımcılar katıldı. Galway merkezli ekibin 2016’daki kuruluşundan bu yana elde ettiği toplam fon miktarı 8,5 milyon Avro’ya ulaştı.

Bu fon, genişleme planlarını hızlandırmak için kullanılacak. Ayrıca şirketin toplu taşıma sektörünün yakıt zamları, sürücü sıkıntısı, finansman belirsizliği ve Covid-19’un toparlanması gibi süregelen sorunlarına karşı dayanıklılık kazanmasına yardımcı olma hedefini desteklemek için kullanılacak.

CitySwift Kurucu Ortağı ve CEO’su Brian O’Rourke şunları söyledi:

“CitySwift’in bu yeni dönemi, toplu taşımanın geleceğini hazırlamaya odaklandığımız bir dönemdir. CitySwift, toplu taşımanın geleceğinin parlak olduğuna inanıyor.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.