/

Cips Çıtırtısına Duyarlı Olan Crispy Subtitles’a Bayılacaksınız!

Crispy Subtitles, Cips Severlerin Yardımına Koştu!

Film, dizi, belgesel veya herhangi bir video izlerken çıtır çıtır cips yemenin tadına doyamayanlar ama cips çıtırtısından da bazen filmin sesini duyamadığı için sahneleri ve replikleri kaçıranlar, bu yazı tam size göre! Derdinize derman bulmak için ve çeşitli videolar izlerken size büyük zevk veren çıtır çıtır cipslerinizden vazgeçmemek için okumaya devam etmelisiniz!

Bir çoğumuz film, dizi, belgesel veya herhangi bir video izlerken bir şeyler yemeğe bayılıyor. Her gün 1.5 milyardan fazla insan YouTube aracılığıyla bir sürü video içerik araştırıyor, tüketiyor. Yemek yemek de bir şeyler izleyip vakit geçirmek de dünyanın en güzel aktiviteleri olduğundan bu ikili yan yana geldiğinde çok daha büyük bir haz veriyor insana. 😋

Tabii ki herhangi bir şey izlerken yemek yemenin zevki çok ayrı evet, fakat ses çıkaran şeyler yediğimizde bazen bu bir eziyete dönüşebiliyor. Örneğin çıtır çıtır cips yerken film, dizi, belgesel veya herhangi bir video izlemek gerçekten çok eğlenceli ve zevkli. Fakat cipslerin çıtırtısı bazen izlediğimiz bir şeyi kaçırmamak için onu durdurmamıza neden olurken bazen de izlediğimiz şeydeki sahneleri, replikleri kaçırmamıza neden olabiliyor.

Cips Sesleri Yüzünden İzlediğimiz Video Repliklerini Kaçırmaya Son!

Bir cips markası olan Lay’s, bu durumdan muzdarip olan insanların tatsız olan bu sorununa çözüm olmak için yeni bir fikir geliştirdi.

Yaratıcıları Mathias Lemielle, Thomas Cappelle ve Nick Stillittano olan ve Happiness Sagion ajansı tarafından hazırlanan “Crispy Subtitles”, cips yerken herhangi bir şey izlemeyi sevenlerin sorununu ortadan kaldırıyor. Bu yaratıcı ekip sayesinde Google Chrome için Crispy Subtitles adında yeni bir eklenti geliştirildi. Google Chrome’daki bu eklentiyi indiren insanlar artık Youtube’dan video izlediklerinde hiçbir replik veya saneyi kaçırmamış oluyorlar.

Bu eklentinin yaratıcısı olan Happiness Sagion ajansı dünyanın dört bir tarafından 178 saatlik cips yeme seslerini kaydetti. Daha sonra ise yapay zekayı eğitmek için kaydettikleri bu 178 saatlik cips yeme çıtırtılarını ve makine öğrenme algoritmasını kullanıyor.

Crispy Subtitles Eklentisi Nasıl Çalışıyor?

Bu eklentiyi indirmek ve kurmak ise oldukça basit! Öncelikle kullanıcılar, Google Chrome tarayıcısı üzerinden Crispy Subtitles eklentisini kendi tarayıcısına indiriyor. Daha sonra ise çıtır mı çıtır cipslerini alıp Youtube’dan videolarını keyifle izlemeye başlıyorlar. İşte bu kadar! Crispy Subtitles sizin replikleri veya sahneleri kaçırmamanız için görev başında 😊 Cips yediğinizi algıladığı anda sizin karşınıza direkt olarak bir alt yazı çıkartıyor ve duyamadığınız kısımları oradan takip edebiliyorsunuz.

Lay’s katkılarıyla çıkan Crispy Subtitles eklentisinin Happiness Sagion ajansı tarafından hazırlanıp eklenmiş Youtube videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlham Almaya Devam Edin!

Moflin: Öğrenebilen ve Tepki Verebilen Evcil Robot

CRISPR: Bilim Kurgu Filmleri Gerçek Mi Oluyor?

Güney Işıkları Da Var Mı?

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ VE KULAKLIĞIN BİRLEŞİMİ: BOSS FRAMES

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.