CaseOnline All-Star’da Yer Almaya Hazır Mısınız?

Bir yandan farklı şirketlerle vaka çalışması yaparak ve farklı eğitimler alarak kariyer basamaklarını tırmanırken, diğer yandan birbirinden farklı bölüm ve okullarda okuyan öğrencilerle tanışmaya, ve bolca eğlenmeye var mısın?

 

Simurg Derneği çatısı altında gerçekleştirilen CaseOnline All-Star etkinliği 26-27-28 Mart ve 2-3-4 Nisan tarihlerinde Siemens ana sponsorluğunda, Nestle ve Mars Sportif komite sponsorluklarıyla vaka çalışmaları yapmaya hazır mısınız?

Etkinlik 2 farklı hafta sonunda All-Star formatında bu sene bizlerle.

26-27-28 Mart tarihlerinde, katılımcılar 2 farklı komiteye ayrılarak 2.5 gün boyunca Nestle ve Mars Sportif ile birlikte eş zamanlı vaka çalışmaları gerçekleştirecekler. Bununla beraber, bütün katılımcılar için ayarladıkları eğitimler, workshoplar, ödüller ve sürprizlerde sizleri bekliyor. Vaka çalışmalarının sonucunda şirketlerin en beğendiği 3’er çalışmayı yapan grup üyeleri, bir sonraki hafta katılmaya hak kazanacaktır.

2-3-4 Nisan tarihlerinde ise, seçilen 6 grubun katılımcıları, ana sponsor olan Siemens ile vaka çalışmalarına başlayacaklar. Evet Siemens’le yanlış okumadınız. 6 şanslı grupta biri olmak ne güzel olurdu…

Sen de bu etkinlikte yer almak istiyorsan, başvuru formuna  buradan ulaşabilirsiniz.

CaseOnline Instagram Hesabı

Simurg Derneği Instagram Hesabı

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Bitpanda 170 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Ücretsiz Yayın Platformu TUBİ, Kendi İçeriklerini Üretecek!

Clubhouse’tan Para Kazanmak Artık Mümkün

13 Soruda Deliveri.app Ve Çiğdem Öztabak

 

  

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.