Mobidictum Career in Games 14 Ocak’ta İstanbul’da Düzenlenecek!

Career in Games, tüm oyun sektörünü bir araya getirmeyi amaçlayan Mobidictum Network İstanbul 2023 etkinliğinin hemen ertesi günü 14 Ocak’ta yapılacak. Etkinlik Point Hotel Barbaros’da düzenlenecek ve saat 09.00 itibarıyla tüm katılımcıları için kapılarını açacak.

Katılım ücretsiz!

Career in Games tamamen ücretsiz olacak ve oyun firmaları ile oyun sektöründe iş arayan yetenekleri bir araya getirecek. Bu sayede katılımcılar; oyun sektörünün öncüleri ile tanışma fırsatı bulacak. Ayrıca oyun geliştiricileri, firma temsilcilerinin yapacakları özel etkinliklere de katılma fırsatı yakalayacaklar.

Etkinlik alanında 50’den fazla oyun sektörü firması, yeni yeteneklerini arayacak. 1000’den fazla kişinin etkinliğe katılması bekleniyor.

Etkinliğin ayrıntılarını events.mobidictum.biz’de yer alıyor.

Career in Games

Bir gün öncesinde Network İstanbul 2023

Career in Games İstanbul 2023’den bir önceki gün, 13 Ocak’ta, Mobidictum Network İstanbul 2023 etkinliği düzenlenecek. Etkinlik yine aynı alanda, Point Hotel Barbaros’da gerçekleşecek.

Mobidictum etkinliklerinin vazgeçilmezi olan, etkinlik alanında yeni ortaklıklar kurma fırsatı doğuracak bir networking alanı oluşturulacak. Bu sayede katılımcılar; oyun sektörünün güncel durumu, gidişatı ve analizleri hakkında yapılan konuşmaların/panellerin yanı sıra, sektörün paydaşlarıyla konuşup kaynaşma fırsatı bulacak.

Etkinlik alanında belirli kategorilere göre konuşma noktaları ve buluşma alanları yer alacak. Etkinlik katılımcıları mobil oyunlardan PC’ye, konsola ve blok zincirine kadar birçok konu üzerine tartışacak!

Mobidictum Network İstanbul 2023 biletleri halihazırda indirimde ve sınırlı sayıda! Basic ve Professional biletlerin sunduğu avantajları gözden geçirmek ve biletinizi hemen ayırtmak için tıklayın. İlk 100 bilete özel earlybird koduyla %25 indirim ile biletinizi alabilirsiniz.

Career in Games

Mobidictum Hakkında

Mobidictum Türkiye’nin önde gelen oyun sektörü haberleri ve etkinlik şirketidir. 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Mobidictum, Türk oyun sektörü paydaşlarını Dünya’nın birçok bölgesinden yayıncı, yatırımcı ve servis sağlayıcıları ile buluşturmayı amaç edinmiştir. Bu bağlamda yaptığı çalışmalar ile oyun sektöründe yer alan yüz binlerce insana içeriklerini ulaşmaktadır.

Career in Games

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.