//

Calendly, Prelude’u Satın Aldı!

Calendly

Planlama girişimi Calendly, işe alım sektörüne girmek için Prelude’u satın aldı!

Detaylar

Calendly

Geçtiğimiz yıl 3 milyar doların üzerinde bir değerleme ile büyük bir sıçrama yapan planlama girişimi Calendly, 10 milyondan fazla kişi tarafından randevu almak, toplantılar düzenlemek ve herhangi bir etkinliği planlamak için kullanılan araçlarla adından söz ettirmişti.

Calendly, şimdi kendi hızını artırmak için bir hamle yapıyor. Şirket, iş bulma konusunda zamanlama ve organizasyonu otomatikleştirme konusunda uzman olan Prelude’u satın aldı. Bu şirketin ilk satın alması oldu.

Prelude, One Media, Duolingo, Cloudflare ve Samsara dahil olmak üzere “yüzlerce” müşterisiye sahip.

Calendly’nin başarısı

Calendly

Calendly için bu satın alma, şirketin İK’dan başlayarak dikey sektörler için daha özel ürünler geliştirerek hedeflerine ve stratejisine nasıl odaklandığının bir işareti.

Calendly’nin kurucusu ve CEO’su Tope Awotona, şirketin son birkaç yıldır bireysel kullanıcılara daha az, kurumsal kullanıcılara ise daha fazla odaklandığını, tipik anlaşmaların bünyelerinde yüz binlerce kullanıcı bulunan kuruluşları kapsadığını ve bunun da şirketin şu anda ürün genişletme modunda olmasının bir başka nedeni olduğunu söyledi.

Bu hamleler Calendly’nin kurumsal sektöre daha kapsamlı bir şekilde hizmet vermesine kesinlikle yardımcı olacak olsa da, aynı zamanda şirketin diğer zamanlama hizmetlerinden gelen rekabeti engellemesinin de bir yolu.

Google’ın kendi Takvim platformu üzerinde çalışarak zamanlamayı iyileştirmek için daha fazla araç geliştirmesi şaşırtıcı değil. Doğrudan takvim uygulamalarının içinde bulunan ve e-posta gibi diğer üretkenlik ve organizasyon araçlarına entegre edilen bu araçlarla Calendly daha kullanışlı hale getirilebilecek.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.