Büyük İşletmelerin Hesapları WoDiBa ile Tek Ekrandan Yönetilecek

Zaman tasarrufu, gelişmiş raporlama yeteneği, nakit akışı kontrol ve takibi WoDiba’da

Türkiye’nin yüzde yüz web tabanlı ilk kurumsal iş yazılımı Workcube’un,  Workcube kullanıcısı işletmelerin 22 Banka ile dijital ortamda doğrudan entegrasyonunu sağlayan Workcube Dijital Bankacılık uygulaması WoDiBa çözümü, çok sayıda bankayla çalışan, hesaplarını yönetmekte zorlanan ve hareket sayısı fazla işletmeler için geliştirilirken, gelişmiş raporlama yeteneğiyle de nakit akışını kontrol ve takibi sağlıyor.

WoDiBa

Çok sayıda bankayla çalışan, hesaplarını yönetmekte zorlanan ve hareket sayısı fazla işletmeler için geliştirilen Workcube Dijital Bankacılık uygulaması WoDiba, zaman tasarrufu sağlarken gelişmiş raporlama yeteneğiyle de nakit akışının kontrol ve takip edilmesini sağlıyor. WoDiba ile bankaların internet bankacılığı sistemlerine giriş yapmaya gerek duymadan anlık olarak banka hareketlerinin Workcube sistemine aktarılması sağlanıyor. Ayrıca banka hesaplarını günlük olarak işleyen personellerin dosya yükleme/ indirme ve hesap hareketlerinin manuel işlemleri de ortadan kaldırılabiliyor.

WoDiba’nın banka hesapları ile Workcube banka hesap bakiyelerini karşılaştırma imkânı sunduğunu ve fark veren hesapları gösterdiğini belirten, Workcube Türkiye Yöneticisi Satiye Ketenci,   “WoDiba ile zamanlanmış görevler ve banka bakiyeleri ile birlikte; çek, senet, kredi gibi nakit bilgileri içeren raporları Excel ve PDF formatlarında e-posta ile ilgili kişilere gönderilmesini sağlıyoruz. Tüm kayıtlar Workcube sistemine anlık olarak aktarıldığı için satış, kredi risk ve finans ekiplerinin koordineli şekilde çalışmasını ve tüm kayıtların herhangi bir kullanıcı müdahalesi olmadan otomatik muhasebeleşmesini, banka ve cari hesaplara aktarılmasını sağlıyoruz.” dedi.

WoDiBa

WoDiBa ile bankaların internet bankacılığı sistemlerine giriş yapmaya gerek duymadan banka hareketlerinin Workcube ERP sistemine otomatik aktarılmasının sağlandığının da altını çizen Ketenci, “Türkiye’de dijital dönüşümün öncü markalarından biri olarak müşterilerimizin her alanda dijitalleşmesi bizim için önemli. Finans yöneticileri veya tepe yöneticiler tek bir ekrandan tüm banka hesaplarındaki hareketleri, hesap bakiyelerini Workcube ara yüzünden gerçek zamanlı olarak takip edebiliyor.

Banka hesapları ile ERP sistemi üzerindeki banka hesap bakiyelerini karşılaştırma imkânı sunan WoDiBa ayrıca zamanlanmış görevler ile hesaba nakit giriş çıkışlar, çek, senet, kredi ödemeleri, POS üzerinden tahsilatlar gibi bilgileri içeren raporların Excel ve PDF formatlarında e-posta ile ilgili kişilere otomatik gönderilmesini de sağlıyor. Dijital Dönüşüm konusunda müşterilerimize eksiksiz çözüm ve hizmet sunmak en temel vaadimiz. Bu anlamda Workcube Topluluğu’ndaki tüm üyelerimiz ile birlikte büyük bir sinerji ile çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

WoDiBa ayrıca tanımlanan kurallara göre para çekme, para yatırma, havale, eft, çek ve senet işlemleri, kredi kartı tahsilat veya ödemeleri gibi banka hesapları üzerinden gerçekleşen tüm banka hareketlerinin herhangi bir kullanıcı müdahalesi olmadan otomatik olarak Workcube üzerinde muhasebeleşmesini, banka ve cari hesaplara işlenmesini sağlıyor.

 

Workcube Hakkında: 2001 yılında internet bağlantılarının neredeyse yok denecek seviyedeyken %100 Web tabanlı bir çözüm olarak geliştirilmeye başlanan Workcube, 2002 yılında pazara sunuldu. Hem Web tabanlılık hem de bir şirketin tüm süreç ve operasyonlarını tamamen konsolide biçimde bir arada yönetmek üzere tasarlanması Workcube’ü Türkiye’de ve dünyada ilkler arasına soktu. Workcube ERP, CRM, HR, Proje Yönetimi, E-ticaret gibi çözümleri bir arada sunuyor.

“Workcube’un misyonu endüstri standartlarını kullanarak işletmelerin basit veya spesifik yönetim ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamaları geliştirerek müşterilerinin karlılığını ve rekabet gücünü arttırmaktır.” Web tabanlı uygulamalar üzerinde yoğunlaşmış yazılım ekibi, iş objektifleri ve iş mantığı, iş akışı, verimlilik gibi temel işletme konularında uzman sistem analistleri ve arayüz geliştirme konusunda creative tasarımcılardan oluşan genç bir ekibe sahiptir. Workcube uzmanları network tasarımından karmaşık uygulamaları geliştirmeye kadar geniş bir alanda hizmet verecek bilgi birikim ve deneyime sahiptir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Diğer yazılarımız için:

Octet, Otomotiv Sektöründe Yüzde 380 Büyüdü

İhtiyacın Varsa Kirala: Varsapp

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay İle Girişimcilik Üzerine

Yerli Robo-Danışman Magnus’a 420 Bin Dolar Yatırım

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

0 Comments

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.