BÜYAK’ın e-Founder Dijital Girişimcilik Yarışmasının Kazananları Belli Oldu!

BÜYAK’ın e-Founder Dijital Girişimcilik Yarışmasının Kazananları Belli Oldu!

Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü’nün 2016’dan itibaren her yıl düzenlediği, 2022 yılında 6.sı düzenlenen e-Founder Dijital Girişimcilik yarışmasının kazananları belli oldu.

BÜYAK’ın e-Founder Dijital Girişimcilik Yarışmasının Kazananları Belli Oldu!

Online olarak düzenlenen yarışmada, üniversite öğrencileri fikirlerini nasıl işe dönüştüreceklerine dair iş planlarını anlattılar. Yüzlerce başvuru arasından finale kalan 10 girişim için jüri kurulunun yaptığı değerlendirme sonucunda ilk üç belirlendi. Varsapp birinci, Re-Fil ikinci, Modelify.ai ise üçüncü oldu.

Dereceye giren girişimlere, fintech girişimi WorqCompany sponsorluğunda şirket kuruluşu, startupların ücretsiz faydalanabileceği AWS, HubSpot, Miro, Twilio kredilerinin yanı sıra ortak çalışma alanı kullanımı gibi farklı hediyeler sağlanarak, girişimcilerin işlerini büyütmesi için destek olunacak.

Varsapp: Kullanılmayan eşyaların güvenli bir şekilde kiraya verilerek ek gelir elde edilebilen, aynı zamanda eşya kiralanabilen bir platform.

Re-Fil: Ev hijyen ürünlerinin tekrar dolum yoluyla satın alındığı, kullanıcıların kendi şişelerini ya da esnek re-fil pouch’larını kullanabildiği, sadece ürüne ödeme yaptıkları SaaS modeliyle çalışan yeni nesil alışveriş noktasıdır.

Modelify.ai: Yapay zeka modellerini iki dakikadan az bir sürede hayata geçirmeyi sağlayan bir MLOps ürünüdür. Veri bilimcilerinin ve makine öğrenmesi pratisyenlerinin, modellerini tek bir platformdan yönetmesini sağlar.

*Bültenden Düzenlenmiştir

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, girişimcilik ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de girişimcilik ekosistemindeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.