/

Bundle’ın gözünden 2020 yılının en önemli olayları: “Best of 2020”

Bundle, Best of 2020’de politikadan sanata, spordan yaşam ve bilime, 2020 yılında hem dünyayı hem de bireysel yaşamlarımızı kökünden değiştirerek 2020 yılında akıllara kazınan pek çok olayı kronolojik olarak sunuluyor.

 

 

Popüler haber uygulaması Bundle‘ın yeni sürümü Bundle 3.0’ı yayına aldığını geçtiğimiz Haziran ayında duyurmuşt.Bugün ise yeni bir haber ile adından söz ettiren Bundle, 2020 yılının en önemli olaylarını derlediği “Best of 2020” projesini okuyucularına sundu.

Haber uygulaması Bundle, 2020’nin yerelde ve globalde öne çıkan haberlerini Best of 2020 projesinde bir araya getirdi.

Politikadan sanata, spordan yaşam ve bilime 2020’de hem dünyayı hem de bireysel yaşamlarımızı kökünden değiştiren pek çok olayın kronolojik olarak sunulduğu çalışmaya 2020.bundle.app adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Paylaşılan bilgilere göre Best of 2020 içinde yılın en çok okunan, en çok paylaşılan, en çok konuşulan ve gündem olan olayların yanı sıra spordan yaşama, sanattan teknolojiye farklı kategorilerde tarihin akışını değiştiren gelişmeler de mevcut durumda. Yıl boyunca yaşanan tüm önemli gelişmeleri “Best of 2020″ ile tekrar hatırlayabilirsiniz.

2020 yılına dair önemli bir veri de paylaşan Bundle, aylık 1 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğunu ve 2020 yılı boyunca platform içinde 500 milyona yakın haber tüketildiğini de aktardı.

Girişim Haberleri’nin de yer aldığı Bundle’ı ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bundle’a daha kolay ulaşmak ve telefonunuzda da kullanama amacıyla indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bundle’ın ne olduğunu bilmiyorsanız ya da daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız onu anlattığımız yazımıza ulaşmak için buradan sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.