//

BukyTalk İlk Yatırımını Aldı!

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezinin (BTM) girişimlerinden olan BukyTalk, Alesta Yatırım’dan ilk yatırımını aldı.

Çok hızlı bir büyüme gösteren BukyTalk, 2019 yılının mart ayından bu yana, çok kısa sürede 3000’den fazla katılımcıya ulaşmayı başardı. Geçtiğimiz hafta ise, 2020 yılının aktif yatırım şirketlerinden biri olan Alesta Yatırımın dikkatini çeken BukyTalk, ilk yatırımını aldı.

BukyTalk Nedir?

BukyTalk, İstanbul Ticaret Odasına bağlı olan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezinin (BTM) girişimi olarak ortaya çıkan bir start-up’dır. “Let Mistakes Happen” cümlesi ile yola çıkan BukyTalk ana dili İngilizce olan ya da İngilizceyi ana dili olarak kullanabilen kişiler ile İngilizce öğrenmek isteyen katılımcıları bir araya getirmeyi amaçlamış bir projedir.

Hasan Can Üretmenoğlu’nun projesi olarak ortaya çıkan BukyTalk, genellikle İngilizce konuşmaktan çekinen insanlar ile ana dili İngilizce olan ya da bu seviyede İngilizceye hakim olan kişileri bir araya getiriyor. Böylece BukyTalk, İngilizce konuşurken hata yapmanın önemsiz olduğunu ve sosyalleşerek eğlenceli bir ortamda İngilizce öğrenmenin çok daha kolay olacağına dikkat çekiyor.

Üstelik BukyTalk katılımcısı olmanız için İngilizcenizin başlangıç seviyesi olması gerekmiyor. “We Need to Talk” (başlangıç) , “I Believe I can Fly”  (orta) ve “That’s My Thing” (ileri) olmak üzere üç farklı seviyeye sahipler. Eğer ilginizi çektiyse üç adımda siz de BukyTalk katılımcısı olabilirsiniz. İlk olarak çizelgeden size uyan günü ve daha sonra saati seçmeniz gerekiyor. (Esnek saat aralıklarına sahip olduklarını belirtmemiz lazım.) İkinci olarak yetkili kişilerle iletişime geçmeniz ve son olarak, ödeme yapmanız yeterli olacaktır.  (BukyTalk ve ücretlendirmeleri hakkında daha fazla bilgi almak için: BukyTalk)

Eğer İngilizce konuşurken çekiniyorsanız ve korkunuzu yenmek istiyorsanız ya da çok daha akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak istiyorum diye düşünüyorsanız, BukyTalk tam size göre! Unutmayın, “BukyTalk’ da Tek Kural Hata Yapmaktan Korkmamak”!

İlk Yatırımlarını Alesta Yatırım’dan Aldılar!

Çok kısa zamanda dikkatleri üzerlerine çekmiş BukyTalk, geçtiğimiz hafta ilk yatırımını almayı başardı. BukyTalk, bu yatırımını “Erken aşama start-up” yatırımcılarından biri olan Alesta Yatırım’dan aldı. Yaklaşık iki yıl içerisinde hızlı bir büyüme gösteren BukyTalk, 3000’den fazla katılımcı sayısı ile yoluna hız kesmeden devam ediyor.

Diğer yatırım haberlerimiz için;

Teknoloji Şirketi Flexiv’e Yaklaşık 100 Milyon Dolarlık Dev Yatırım

Yatırım Sayısını 39’a Çıkaran GBA, 2020 Yılını 9 Milyon TL Yatırımla Kapattı

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.