/

BukyTalk İki Farklı Kitle Fonlama Platformundan Fonlanan İlk Girişim Oldu

BukyTalk İki Farklı Kitle Fonlama Platformundan Fonlanan İlk Girişim Oldu
Yabancı kültürden konuşmacılar ile İngilizcesini geliştirmek isteyen katılımcıları bir araya getiren BukyTalk, Fonangels üzerindeki üçüncü yatırım turunu tamamlayarak iki farklı kitle fonlama platformunda fonlanan ilk girişim oldu.
İlk yatırımını 2020 Aralık ayında 750 Bin TL değerleme ile Alesta Yatırım’dan alan BukyTalk, yaklaşık 11 ay kadar sonrasında Fonbulucu üzerinden 4 Milyon TL değerleme ile 480 TL yatırım almış ve döneminin en hızlı fonlanan girişimi olmuştu. Üçüncü yatırımında ise Fonangels üzerinden 21 Milyon TL değerleme ile yatırım turuna çıkan BukyTalk 2.250.000 TL’lik bir talep toplayarak üçüncü yatırım turunu tamamlamış oldu.
Aynı zamanda girişim iki farklı kitle fonlama platformunda fonlama başarısı gösteren ilk ve tek girişim
olma unvanını da taşıyor.
Girişim Haberleri Kimdir? Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız. Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.
Alınan yeni yatırımla birlikte hedeflerine değinen BukyTalk CEO’su Hasan Can Üretmenoğlu: ‘’İlk aldığımız yatırım ile ürün ve pazar uyumumuzda kesinliğe ulaşmıştık. Panellerimizi yenilemiş, ekibimizin gelişimi için ilk tohumları atmıştık. İkinci yatırım ile birlikte ekip sayımızı genişletmiş, aplikasyonlarımızı çıkartmıştık. Tabir-i caizse gaza basmak için zemini iyi bir şekilde hazırladık. Şimdi gelen üçüncü yatırım ile gaza basma zamanı geliyor.’’
BukyTalk İki Farklı Kitle Fonlama Platformundan Fonlanan İlk Girişim Oldu
Türkiye’de İngilizce konuşma pratiği pazarında gelişmeye devam edeceklerini belirten Üretmenoğlu hedeflerinin yıl içerisinde Almanya ve Hollanda olduğunu da ekledi. ‘’Türkiye’deki İngilizce konuşma pratiği cirolarımız ilk aldığımız yatırımdan bu yana 18 kat arttı. Ancak Pazar çok büyük ve daha da büyümeye müsait. Yaptığımız işleri daha da duyurmaya devam edeceğiz. Yıl sonuna kadar Avrupa’da da boy göstermeye başlayacağız’’ dedi.
Aldıkları üçüncü yatırımla birlikte ölçekleme anlamındaki sorumuza değinen şirketin CTO’su Emre Baş ise: ‘’Yıl sonuna kadar aynı zamanda Türkçe konuşma pratiği pazarına da gireceğiz. Ürünümüzdeki ilk ölçeklendirme projesi olacak olan bu ürün ile Dolar kazanarak Türk Lirası harcamayı hedefliyoruz. Anadili Türkçe olan kişiler ile Türkçe öğrenmek isteyen veya Türkçe bilgisini geliştirmek isteyen katılımcıları bir araya getirerek Ortadoğu bölgesine, Türki Cumhuriyetlere ve özellikle dördüncü neslini yaşayan Almanya’daki soydaşlarımızdan talepler gelmesini bekliyoruz.” diye belirtti.
BukyTalk İki Farklı Kitle Fonlama Platformundan Fonlanan İlk Girişim Oldu
BukyTalk’un aynı zamanda geçtiğimiz aylarda Startup Centrum tarafından yapılan halk oylaması ile (iki
yüz bine yakın oy kullanıldı) ‘’Yılın Eğitim Girişimi’’ seçildiğini de belirtmek istiyoruz.
*Bültenden Düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.