Buffer Nasıl Kullanılır?

Buffer

Buffer Nedir?

Buffer en genel tanımıyla bir sosyal medya yönetim aracıdır. Pek çok sosyal medya platformuna uygun altyapıya sahip olması ve ücretsiz sürüme sahip olması dolayısıyla en çok tercih edilen sosyal medya aracıdır. Buffer, sosyal medya hesaplarınızı tek koldan yönetme şansı sunarken aynı zamanda en hızlı analitik değerlendirme ve raporlama hizmeti sunar.

Bugün hemen hemen hepimizin kullanmış olduğu başlıca sosyal medya uygulamaları (Twitter, Facebook, Linkedin) yönetimi için oldukça kullanışlı olan uygulama, sosyal medyada manuel olarak düzenlemelerle geçireceğiniz zamanı minimuma indirerek hem zamandan tasarruf sağlamanızı hem de daha iyi bir sosyal medya deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Buffer

Aslında Buffer’ı bir sosyal medya katalizörü olarak değerlendirebiliriz. Bu katalizör sosyal medya paylaşımlarınızı daha düşük enerji harcayarak yapmanızı sağlar. Buffer App üzerinden sosyal medyalar üzerinden yapmış olduğunuz paylaşımları düzenli olarak takip edebilir, Schedule özelliği sayesinde herhangi bir platform üzerinden paylaşacağınız gönderinin zamanını belirleyebilirsiniz. Bununla beraber eş zamanlı olarak sosyal medya hesaplarınızın analitik bilgilerini tek bir platform üzerinden görebilirsiniz.

Özellikle birden fazla markanın sosyal medyasını yöneten ve etkileşim-geri bildirim sayılarının oldukça önemli olduğu reklam ajansları için oldukça konforlu bir uygulama. Pek çok farklı medya aracını tek noktadan yönetmek ve bildirimler almak bu tarz şirketler için hem zamandan hem de paradan kazanç olarak görünüyor.

Buffer

Buffer’ın demo sürümü ile, Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ sayfalarında paylaşım yapabilirsiniz. Daha gelişmiş özellikleri kullanabilmek için ücretli paketlere geçiş yapmanız gerekli.

Dünya çapında 15 farklı ülkede 80’den fazla çalışana sahip olan Buffer, 73000’den fazla müşterisiyle bugün en çok tercih edilen sosyal medya araçlarının başında geliyor. Sade ara yüzü, şık tasarımı ve kolay kullanımı ile zirveye oynamaya devam ediyor.

Buffer Nasıl Kullanılır?

bufferapp.com sitesi üzerinden kolayca üyelik oluşturduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Buffer

Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra Buffer’ın özelliklerinden biri olan link kısaltma özelliğini kullanarak kısa linklerle işleminizi sürdürebilirsiniz.

Buffer

Bundan sonraki aşamada paylaşım yapma sekmesine gelerek paylaşmak istediğiniz içeriği buraya yükleyebilirsiniz. Ekranın sağ tarafında bulunan paylaşılacak sosyal medya hesaplarını seçerek paylaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Buffer

Paylaşımın zamanını belirlemek için ekranın sağ alt tarafında bulunan zamanlama seçeneklerini kullanarak dilediğiniz içeriği dilediğiniz zamanda paylaşabilirsiniz.

Buffer

Paylaşımınızı yaptıktan sonra ise analitik sekmesinden paylaşmış olduğunuz içeriğin etkileşimini anlık bütün sosyal medya hesapları için ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz.

Buffer

Aynı zamanda mobil uygulamaya da sahip olan Buffer aynı özellikleri bu mecrada da sunarak bütün kontrollerinizin hemen elinizin altında olmasına olanak sağlıyor. Sosyal medya çağını yaşadığımız bu günlerde her uygulamayı hızlı ve tek bir noktadan yönetme kolaylığını sağlayan sosyal medya aracı. Yükseliş trendine devam edecek gibi görünüyor.

Buffer Premium

4 adet ödeme seçeneği bulunan uygulama ücretsiz olan Free seçeneği, Essentials, Team ve Agency seçenekleri ile hizmet veriyor. Seçenekler arasında sosyal medya sayısı ve kontrol panelleri farkı bulunmakta. Daha ayrıntılı bilgi için bu linke tıklayabilirsiniz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır.

En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Asana Nasıl Kullanılır?

Bear Nasıl Kullanılır?

Trello Nasıl Kullanılır?

Todoist Nasıl Kullanılır?

Slack Nasıl Kullanılır?

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.