//

Buddywise, 1,2 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Buddywise

İş yerlerini masa başı çalışanlar için daha güvenli hale getirmeyi amaçlayan Stockholm ve Berlin merkezli yapay zeka girişimi Buddywise 1,2 milyon euro yatırım aldı.

Girişim, sektörde giderek büyüyen bir sorunu çözmek için teknolojiyi kullanıyor ve şimdi ticari genişlemeyi hızlandırmayı planlıyor.

Buddywise

Dünyanın dört bir yanındaki milyarlarca masa başı çalışanı için ortak bir endişe var: iş yerinde güvende olmak. Bütün gün masa başında oturmayan bu çalışanlar, kendilerini yaralanma veya hastalıkla sonuçlanabilecek farklı senaryoların içinde buluyor. Her gün 6000’den fazla kişinin işyeri kazalarında veya işle ilgili hastalıklar sonucunda hayatını kaybettiği ve her yıl yaklaşık 340 milyon ciddi işyeri kazasının meydana geldiği bildiriliyor. bu konuda çözümler üretmeye ve insanları işteyken güvende tutmaya ihtiyaç var.

Elbette, ciddi bir kaza veya ölüm meydana gelmeden önce şirketlere erken göstergeler sağlamak için dünya çapında mevcut sağlık ve güvenlik mekanizmaları bulunuyor. Ancak günümüzde pek çok şirket bu bilgileri toplamakta ve kullanmakta iki nedenden ötürü önemli zorluklar yaşıyor; manuel raporlama nedeniyle risk gözlemlerinin nitelik ve niceliğinin düşük olması ve maliyet ve zaman tüketimi nedeniyle denetimlerin çok seyrek yapılması.

Stockholm merkezli startup Buddywise’ın ele almak istediği konu da bu. Girişim, CCTV akışının yapay zeka analizini kullanarak, güvenlik risklerinin erken göstergelerini daha etkili bir şekilde tespit edip ele alabiliyor.

Yatırım detayları

Buddywise

Girişim, ürününü ölçeklendirmek için yeni yatırım aldığını duyurdu. Buddywise, 1,2 milyon euroluk ön tohum turunda Aligned Ventures, Hans Stråberg (Atlas Copco & SKF Başkanı), Hans-Olov Blom (Ramudden CEO’su) ve Antler gibi yatırımcılar yer aldı.

Fon, şirketin ticari genişlemesini, ürün geliştirmesini ve satış ve mühendislik alanlarında en iyi yetenekleri işe almasını hızlandırmasına yardımcı olacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.