Bu Ünlü Logoları Orta Çağ Temasında Tanıyabilecek Misin?

Orta Çağ Esintisi olan bu logoların hepsi, günlük hayatımızda çokça karşımıza çıkan ünlü logolar! Bakalım hepsini tanıyabilecek misin?

Orta Çağ Esintili Logolar

Ilya Stallone “Medieval Branding” isimli serisinde, ünlü logaları orta çağ dokunuşu ile yeniden yorumladı. Başarılı sanatçı Stallone’un bu eserli çok sevildi ve kısa sürede tüm dünyaya yayıldı.

Eserleri arasında Burger King, Puma, Starbucks, Lacoste, Audi, Instagram, Windows ve Firefox gibi dev dünya markaları bulunduran Ilya Stallone “Medieval Branding” isimli serisi o kadar beğenilmiş ve dikkat çekmiş ki bazı markalar kendi hesaplarından da bu orta çağ dokunuşlu sanat eserlerini paylaşmış.

Dilerseniz markalara bir göz atalım.

Burger King

İki kralın hamburger arasındaki bu logo, Burger King’in Rusya şubesi tarafından beğenilip paylaşılmış.

Starbucks

Starbucks’un dünyaca bilinen o deniz kızı bakın ne halde!

Puma

Gözleri korku saçan bir Puma…

Lacoste

İnsan yutan bir Lacoste timsahı.

Audi

Orta Çağ tekerlekleriyle yeniden yorumlanan Audi logosu.

Windows

YouTube

Tube kısmı kukla olmuş YouTube logosu.

Instagram

Playboy

Sizin en beğendiğiniz logo hangisi oldu? Yorumlarda buluşalım.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlham Almaya Devam Edin!

Metinleri Gerçekçi Görüntülere Dönüştüren Araç: GauGAN2

Alarm Çorabı Slock

Google’ın Güneş Enerjili Çatısı “Dragonscale”

Cue Taksicilerin Alkol Seviyesini Gösteren Akıllı Yüzük

Kara Pure: Havadan saf su yapın

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.