//

Breyta, 4,9 milyon euro yatırım aldı!

Breyta

SaaS startup’ı Breyta, yenilikçi CRM aracı için 4,9 milyon euroluk yatırım aldı. Norveçli şirket, iş birliğine dayalı ekiplere daha fazla veri odaklı kararlar sunarak başarılarını artırmayı hedefliyor.

CRM Önemi Gittikçe Artıyor…

Breyta

Avrupa’nın dört bir yanında, çeşitli sektörleri ve endüstrileri kapsayan işletmeler için bir CRM aracına sahip olmak, süreç ve stratejinin önemli bir parçası haline geldi. CRM, satış stratejisi ve pazarlama erişiminden ekip işbirliği ve üretkenlik gözetimine kadar, çoğu şirket için olmazsa olmaz bir araç.

Bulut CRM’ler piyasaya ilk çıktığından beri, işletmelerin satış yapma ve müşterilerle etkileşim kurma biçimleri değişti ve buna ayak uydurmak için her gün yeni araçlar piyasaya sürülüyor. Bu da verilerin ve etkileşimlerin giderek daha fazla parçalandığı anlamına geliyor.

Oslo merkezli Breyta, gelir ekiplerinin daha fazla ve daha iyi verilerle genişleme oluşturmak için birlikte çalışmasına olanak tanıyan bir CRM oluşturarak bu sorunu çözmeyi hedefliyor.

Breyta’nın Yatırım Süreci

Breyta

Norveçli girişim, 4,9 milyon euroluk yatırım aldığını açıkladı. Bu tur Amsterdam’dan Peak, Norveç’ten Snö Ventures ve Sondo gibi mevcut yatırımcılar tarafından yönetildi. Geçen yıl kurulan genç şirketin topladığı toplam yatırım 7 milyon Euro’yu aştı. SNÖ Ventures Kurucu Ortağı şu açıklamaları yaptı;

“Breyta’nın CRM hakkındaki düşüncelerimizi değiştirecek ve dünyanın dört bir yanındaki yeni nesil şirketlere büyük değer katacak vizyona ve uygulama yeteneğine sahip olduğuna inanıyoruz. Yetenekli ekibi, işi kurmaya ve büyütmeye devam ederken desteklemekten heyecan duyuyoruz!”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.