Brandstorm 2022 İle Geleceğe Merhaba De

brandstorm

Hayal et, projeni hazırla ve Brandstorm 2022 ile geleceğe merhaba de!

L’Oréal Grup’un bu yıl 30.’sunu düzenlediği global inovasyon yarışması Brandstorm’da başvurular devam ediyor. 

 L’Oréal Grup’un her yıl 65’ten fazla ülkede 61 binden fazla katılımcıyla gerçekleştirdiği inovasyon yarışması Brandstorm 2022’nin Türkiye ayağında başvurular sürüyor. Geleceğine yön vermek, kariyerini şekillendirmek isteyen 18-30 yaş arası öğrenciler ve genç profesyonellere açık olan platformda bu yıl, her biri üçer kişiden oluşan takımlar Kapsayıcılık, Sürdürülebilirlik ve Teknoloji alanlarında yarışacak. Yarışmada birinci olan ekip, uluslararası yarı finale çıkmaya hak kazanacak. 

brandstorm

Bu önemli yarışmada başvurular, 25 Mart’a kadar devam edecek. Yarışmanın Türkiye finallerini kazanan ekipler L’Oréal Türkiye’de staj yapma fırsatı elde edecek ve uluslararası arenada rakipleriyle yarışacak. Global arenada kazanan adaylarsa, Paris’teki L’Oréal Grup merkez ofisinde projelerini geliştirebilecekleri, unutulmaz bir girişimcilik ve mentörlük deneyimi yaşayacak.

Dünyanın lider Tekno-Güzellik şirketi L’Oréal Grup tarafından düzenlenen global inovasyon yarışması Brandstorm 2022’de başvurular sürüyor. Yenilikçi, etki potansiyeli yüksek ve uygulanabilir fikirlerin yarıştığı Brandstorm, gençlere eşsiz bir kariyer başlangıç fırsatı sunuyor. Başvurular, 25 Mart’a kadar devam edecek.

Güçlü ekipler, yaratıcı projeler

Hayal eden ve hayalinin ötesine geçmek isteyen öğrenci ve genç profesyoneller; kuracakları 3 kişilik ekiple, Kapsayıcılık, Sürdürülebilirlik ve Teknoloji görevlerinden birini seçecek. 3 slayt ve 1 dakikalık video hazırlaması gereken yarışmacılar, brandstorm.loreal.com adresinden yarışmaya başvurularını yapabilecek.

Finale kalan adaylar, L’Oréal Türkiye profesyonellerinin mentörlüğünde fikirlerini geliştiriyor!

Kapsayıcı güzelliği güçlendirici ürün ve hizmetler hayal eden, sürdürülebilir güzelliğin bir sonraki boyutunu keşfetmek, teknolojiyle desteklenen kişiselleştirme ve deneyimlerle güzellikte devrim yapmak isteyen katılımcılar; L’Oréal Türkiye ekipleri tarafından mentörlük alarak projelerini geliştirme fırsatı yakalayacak. Yarışmada en yüksek oyu alan takım, Paris’te düzenlenecek olan uluslararası yarı finalde yarışacak ve Paris’teki L’Oréal Grup merkez ofisinde projesini hayata geçirme şansı yakalayacak.

brandstorm

“Geleceğe merhaba demek isteyen tüm gençleri yarışmanın bir parçası olmaya davet ediyoruz”

Sonsuz güzellik ihtiyaçlarına cevap veren güzelliği yaratmak için çalışıyoruz. Gençlere öğrenmeleri ve profesyonel yetkinliklerini geliştirmeleri için fırsat sunan Brandstorm 2022 kapsamında ortaya çıkacak projeler de bu yolda bizlere önemli katkılar sağlayacak.

L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Demet Akman, yenilik ve inovasyonun peşinde koşan, geleceğe merhaba demek isteyen tüm gençleri yarışmaya başvurmaya davet ettiklerini söyledi ve ekledi: “L’Oréal Grup; çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık konusunda her zaman kararlı ve proaktif bir şirket. Güzelliğin hayatları değiştirme gücüne inanıyor ve ‘dünyayı harekete geçiren güzelliği yaratmak’ amacımızı bütün süreçlerimizin merkezine koyuyoruz. Sonsuz güzellik ihtiyaçlarına cevap veren güzelliği yaratmak için çalışıyoruz. Gençlere öğrenmeleri ve profesyonel yetkinliklerini geliştirmeleri için fırsat sunan Brandstorm 2022 kapsamında ortaya çıkacak projeler de bu yolda bizlere önemli katkılar sağlayacak.” dedi.

L‘Oréal Grup Hakkında 

L’Oréal Grup, 100 yılı aşkın bir süredir kendisini güzelliğe adadı. 36 farklı ve tamamlayıcı markadan oluşan benzersiz uluslararası portföyü ile Grup, 2021’de dünya çapında 88.000 kişiye istihdam sağladı. Dünyanın önde gelen güzellik şirketi olarak L’Oréal Grup, toplu pazar, büyük mağazalar, eczaneler, kuaför salonları, seyahat perakendeciliği, markalı perakende ve e-ticaret olmak üzere tüm dağıtım ağlarında yer alıyor. Araştırma ve yenilik ile 4.000 kişilik özel bir araştırma ekibi, L’Oréal Grup’un tüm dünyadaki güzellik isteklerini karşılamak için, çalışan stratejisinin merkezinde yer alıyor. L’Oréal Grup, 2030 için Grup genelinde iddialı sürdürülebilir kalkınma hedefleri belirliyor ve daha kapsayıcı ve sürdürülebilir bir toplum için ekosistemini güçlendirmeyi amaçlıyor. Daha fazla bilgi için https://www.loreal.com/en/mediaroom/

*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.