Brandefense, 600 bin Dolar Yatırım Aldı!

Siber güvenlik ve istihbarat alanında global markalara dijital risk koruma hizmeti sağlayan Brandefense, ilk yatırım turunu tamamladı.

Siber güvenlik dikeyine odaklanarak dijital riskleri takip eden, devletler, şirketler ve yöneticiler özelinde bir siber risk oluşmadan veya oluştuktan kısa süre sonra önleme imkanı sunan Brandefense; TechOne VC liderliğinde Finberg’in de dahil olduğu yatırım turunda 600 Bin Dolar yatırım aldı.

yatırım turu
Darkweb ve açık interneti analiz ederek marka ve reputasyon koruyor. Brandefense, interneti köşe bucak izleyerek topladığı verileri analiz ediyor, kullanıcılarına riskleri oluşmadan önce uyarılar veriyor. Brandefense kullanıcıları, geçmişte başlarına gelmiş veya potansiyel veri sızıntılarını gazete manşetlerinden değil Brandefense’ten öğreniyorlar.
yatırım
Güvenlik teknolojileri ile entegre çalışan Brandefense, anlık ve sürekli istihbarat imkanı sunuyor. Makine Öğrenmesi ve analist güçlerini optimum seviyede kullanarak false positive ayıklaması yapıyor ve müşterilerinin zaman/efor problemini çözmeyi hedefliyor.
Brandefense, ek olarak saldırı yüzey analizi kapsamında şirketin internete açık saldırı yüzeyinin otomatik keşfi ve potansiyel risklerin değerlendirilmesi hizmetini sunarken, tehdit istihbaratı kapsamında yüzlerce veri kaynağını sürekli takip ederek şirkete özgü veri sızıntısı istihbaratı sağlıyor. Entegre güvenlik arabirimi kapsamında riskleri önceliklendirerek çözüm önerileriyle zenginleştiriyor. ‘’MENA bölgesinde ölçeklenmeyi hedefliyoruz.’’ Brandefense, yeni yatırım turuyla birlikte öncelikli olarak MENA bölgesinde bulunan finans, savunma sanayi, üretim ve e-ticaret şirketlerine ulaşmayı hedefliyor.
brandefense
Kuruculardan Caner Köroğlu, ‘’2019’un son çeyreğinde hizmet vermeye başladık ve 2021 yılında toplamda 130’dan fazla markayı Brandefense ile Darkweb de izlemeye başladık. An itibariyle 4 farklı ülkede devletler, kritik kurumlar ve önemli şirketler ile çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl sağladığımız istihbarat beslemeleri ile yüzlerce siber vakanın aydınlatılmasını
sağladık. Aynı zamanda Türkiye’de ses getiren siber güvenlik olaylarının büyük çoğunluğunda, müşterilere en doğru bilgiyi veren ve çözüm sağlayan ürün olduk.“ Kuruculardan Hakan Eryavuz, Brandefense’in dünyanın her tarafında siber saldırganları izleyerek, müşterilerinin bir adım önde olmasını sağladığını iletti.
Sözlerine yenilikçi ürün hedeflerini anlatarak devam eden Eryavuz, “Günlük hayatta siber güvenlik ekiplerinin sorunlarını çözecek yeni ürünlerimizi yakında duyuracağız.” dedi. Takımı önemli ölçüde büyüttüklerini ve gelecek yılın ana hedefinin yenilikçi çözümler ile daha fazla global markayı korumak olduğunu aktardı.
techone

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.