/

Biofourmis 20 milyon dolar yatırım aldı!

Biofourmis

2015 yılında Kuldeep Singh Rajput ve Wendou Niu tarafından hayata geçirilen Biofourmis, 20 milyon dolar yatırım aldı. 20 milyon dolarlık yatırım ardından ise merkezi Singapur’da bulunan şirketin toplam yatırım miktarı 460 milyon dolar seviyesine çıktı. 20 milyon dolarlık bu yatırım 2021 yılının Nisan ayında Biofourmis tarafından açıklanan D serisi yatırım turuna ek olarak gerçekleştirildi.

Biofourmis’in Değeri 1,3 Milyar Dolar

Biofourmis

2019 yılında FDA tarafından onay alan Biofourmis’in Singapur’a ek olarak Boston, İsviçre ve Hindistan’da ofisleri bulunuyor. Girişimin iş ortakları da bir hayli güçlü; Novartis, AstraZeneca ve Mayo Clinic. 20 milyon dolarlık yatırım ardından piyasa değeri 1,3 milyar dolara yükselen girişimin yönetim kurulunda da güncellemeler var; Trevor Fetter ve Sachin H. Jain. Trevor Fetter, eski Tenet Healthcare Başkanı ve CEO’su, Sachin H. Jain ise SCAN Group Başkanı ve CEO’su olarak öne çıkıyor.

Biofourmis Hangi Alanlarda Hizmet Veriyor?

Biofourmis

2015 yılında hizmet vermeye başlayan 2019 yılında ise FDA onayı alan Biofourmis’in amacı doktorlara hastaları uzaktan izleme olanağı sunmak. Hastalıkların erken teşhisi için yapay zeka kullanmayı amaçlayan girişim, kronik rahatsızlıklar için uzun vadeli çözümler üretmeyi de hedef olarak görüyor. Girişimin ortakları olan Novartis, AstraZeneca gibi kuruluşlar ise belirli ilaçları düzenli tüketen hastaların bilgilerini Biofourmis’e sunuyor. Biofourmis, sigorta şirketleri ile de iş birliği yapıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.