BinBin, Micromobility Europe’ta Global Ekosistemin Oyuncularıyla Bir Araya Geldi!

BinBin, Micromobility Europe’ta Global Ekosistemin Oyuncularıyla Bir Araya Geldi!

 “Türkiye’de 3 yılda şehir kültürünün ayrılmaz bir parçası haline geldik”

Dünyanın en büyük mikromobilite konferanslarından biri olan Micromobility Europe 2022’nin (Mikromobilite Avrupa) ana sponsoru olarak global ekosistemin oyuncularıyla Amsterdam’da bir araya gelen BinBin’in CEO’su Kadir Abdik, “Kurulduğumuz 2019 yılından bu yana ülkemizin mikromobilite alanındaki dönüşüm yolculuğunun içindeyiz. 3 yılda şehir kültürünün ayrılmaz bir parçası haline geldik. Mikromobilite kültürüne aşina şehirlerin yanı sıra, bu kültürü yerleştirebileceğimiz şehirlerde hizmet ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.

BinBin, Micromobility Europe’ta Global Ekosistemin Oyuncularıyla Bir Araya Geldi!

Kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin, 1-2 Haziran tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenen Micromobility Europe 2022’de, mikromobilite dünyasını şekillendiren katılımcılarla global vizyonunu paylaştı. Büyüyen şehirlerde kentsel hareketliliği dönüştürmenin ve sürdürülebilir bir ulaşım ekosistemi yaratmanın yöntemlerinin konuşulduğu konferansın ana sponsorlarından biri olan BinBin, Türkiye’deki operasyonlarının yanı sıra yurt dışı açılımlarını da anlattı.

Mikromobilite kültürünü yerleştirmek istiyoruz

BinBin CEO’su Kadir Abdik, 2019’dan bu yana global çapta düzenlenen konferansta hem mikromobilite alanındaki vizyonlarını hem akıllı şehir teknolojilerini katılımcılarla paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Kurulduğumuz 2019 yılından bu yana ülkemizin mikromobilite alanındaki dönüşüm yolculuğunun içindeyiz. 3 yılda şehir kültürünün ayrılmaz bir parçası haline geldik. Mikromobilite kültürüne aşina şehirlerin yanı sıra, bu kültürü yerleştirebileceğimiz şehirlerde de hizmet ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Yurt dışında da aynı şekilde gelişmekte olan şehirlerde bu hizmeti vererek, bu değişime katkıda bulunmak istiyoruz.

Şehir hayatının dinamikleri, kuralları değişiyor. Bu değişimin içinde mikromobilite araçları da var. Halen 2 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veriyoruz. Kullanım oranlarımız sürekli artıyor. Kullanıcılarımıza en iyi hizmeti sunarken hem operasyonel gücümüzü artırmaya hem de yerli teknolojilerimizi geliştirmeye odaklanıyoruz.”

BinBin, Micromobility Europe’ta Global Ekosistemin Oyuncularıyla Bir Araya Geldi!

Psikolojik, sosyolojik, ekonomik ve çevresel katkı sunuyoruz

Topluma çevresel, ekonomik, psikolojik ve sosyolojik olarak katkıda bulunduklarını belirten Abdik, şöyle devam etti:

“Çok sayıda araç trafikten çıkınca karbon salınımı azalıyor ve hava kirliliği açısından daha yaşanabilir şehirler ortaya çıkıyor. Ayrıca çevreye duyarlı teknolojiler geliştiriyoruz. İnsan odaklı ulaşım yaklaşımımızla insanların günlük hayatlarını kolaylaştırmayı ve yoğun yaşamlarından dolayı yaşadıkları psikolojik değişimleri en aza indirmeyi hedefliyoruz. Trafikte daha az kalan kişi daha az stresli oluyor ve kaygıları azalıyor.

Bunun yanı sıra paylaşma kültürünün topluma yayılması ve ortak deneyimlerin artması toplumdaki uyumu da artırıyor. Aynı zamanda ulaşımda maliyeti azaltan bir alternatifiz. Gün be gün büyüyen bir sektör olarak işgücüne katkımız da artıyor. Gelişen sektör ve teknolojiyle birlikte Türkiye’de mikromobilite pazarının her geçen gün daha çok büyüyeceği öngörülüyor. Büyüyen şehirlerin ihtiyacı, çevreye duyarlı çözümler her kesimden şehir insanının radarında. Biz de bu ekosistem içinde dünyaya açılan bir şirket olarak hem ülkemizde hem yurt dışında sağlıklı ve istikrarlı bir biçimde büyümeyi sürdüreceğiz.”

*Bültenden düzenlenmiştir.

BinBin Hakkında

BinBin, kısa mesafeli yolculukları eğlenceli hale getiren, çevreci ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunan bir teknoloji markasıdır. Akıllı şehir teknolojileri ve mikro-mobilite alanında hizmet veren BinBin, 2019 yılında üniversite kampüslerinde başladığı operasyonlarını 2020 yılı itibari ile şehirlere taşıma kararı alarak, trafikten sıkılan kullanıcılara pratik ve sürdürülebilir bir ulaşım seçeceği sunar. Çevreye duyarlı teknolojiler geliştirerek karbon salınımını azaltmayı amaçlayan BinBin, gelecek nesiller için duyarlılık ve hassasiyet ile çalışmalarını sürdürmektedir. Mevcutta İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde 1,5 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren BinBin, her geçen gün ağını genişletmeye devam etmektedir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.