Binance’ten 3 Ülkede Derhal Olmak Üzere Bazı İşlemlere Kısıtlama!

Daha öncesinde Çin’de ve İtalya’da yasaklanmasıyla hatırladığımız  Binance’ten bir kısıtlama haberi daha!

Kripto paranın öncü platformu Binance’ten Avrupa genelinde geçerli olmak üzere vadeli işlem ve türev ürün tekliflerinin azaltılacağını açıkladı. Bu karar Almanya, İtalya ve Hollanda’da hemen geçerliliğini başlattı. Bu üç ülkedeki kullanıcılar şuandan itibaren yeni vadeli işlem veya türev ürün hesabı açamayacak. Binance web sitesinden yaptığı açıklamada açık işlemlerin 90 gün içerisinde kapanması gerektiğini de ekledi. Kısıtlamalar Avrupa genelinde kademe kademe hayata geçecek.

binance
binance
Binance’nin İtalya’da yasaklanmasına ilişkin haberimiz için buraya, Çin’de yasaklanmasına ilişkin haberimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Binance Nedir?

Binance piyasada bulunan kripto para birimlerinin ticaretinin yapıldığı, Changpeng Zhao tarafından 2017’de altocinlere olan ilginin ve değerinin arttığı zamanlarda kurulmuş, arayüzüyle kolay bir kullanıma sahip olan kripto para platformudur. 2018 itibariyle dünyanın en büyük kripto para borsası olmuştur. Takas ekranındaki alım-satım fiyatları listelenir ve siz de alım veya satım emri girerek coin alıp satabilirsiniz.

 

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Tesla, Otonom Sürüş İçin 9.Beta Güncellemesini Yayınladı

Abonesepeti’ne Keiretsu Forum Türkiye’den 2 Milyon Dolar Değerleme Üzerinden Yatırım!

Fazla Gıda 26 Milyon TL Yatırım Aldı!

Getir,BLOK Uygulamasını Satın Alarak Güney Pazarına Açıldı!

Amazon Kendi Ürettiği Covid-19 Test Kitini Satmaya Başladı!

13 Soruda Urbanite Venture ve Arzu Tekir

Google Workspace Çalışma Alanı Hizmetini Herkese Açıyor

Keiretsu Forum Türkiye’den Dijital Güzellik Asistanı Melo App’e 5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.