Binance Türkiye ile Web3 Derneği Arasında Dev Sponsorluk Anlaşması

BINANCE

 

Dünyanın lider blockchain ve kripto ekosistemi Binance, blockchain teknoloji ve Web3’ün potansiyeli konusunda tüm gençleri bilinçlendirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda sık sık gençlerle bir araya gelen bu kripto ekosistemi Türkiye ekibi Web3 Derneği ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma ile Binance Türkiye, 27 Ekim BTK’da gerçekleşecek Web3 Zirvesi’nin sponsoru oldu. 17 üniversite topluluğu ve 600 üniversite öğrencisinin katılım sağlayacağı zirvede 17 sürdürülebilir hedefin Web3 teknolojilerinde nasıl kullanılacağına yönelik sunumlar yapılacak.

Binance, Türkiye topluluğu ile bir araya geldi

 

BINANCE

 

Ekosistemi büyüten topluluğu ile sık sık bir araya gelen Türkiye ekibi geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği İstanbul buluşmasından sonra şimdi de Ankara’da bir araya geldi. Binance topluluk buluşmaları adı altında gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 100 kişi katılım gösterdi. Etkinliğin açılış konuşmasını Binance Türkiye  Pazarlama ve Topluluk Müdürü Alper Bulut gerçekleştirdi. Bulut, açılış konuşmasında Binance’ın Türkiye’de gerçekleştirdiği faaliyetleri ve yakın dönemde gerçekleşen  çalışmaları anlattı. Etkinliğin ilerleyen saatlerinde TR gönüllüleri Binance ekosistemi hakkında tecrübelerini paylaştı. Sonrasında ise TR’nin Growth Müdürü Ali Serdar Kuşçu,  Web3 hakkında teknik bir sunum gerçekleştirdi.

 

BINANCE

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.