2022’de İnovasyona Ağırlık Veren Binance, Bu Yıl da Kullanıcı Odaklı Çalışmaları Merkezine Alacak

2022’de İnovasyona Ağırlık Veren Binance, Bu Yıl da Kullanıcı Odaklı Çalışmaları Merkezine Alacak

Dünyanın lider blokzincir ve kripto ekosistemi Binance, 2022 yılını inovasyon ve geliştirmelerle geçirdi. Kullanıcı odaklı ilkesi ile her zaman kullanıcılarının istediği ürünlere odaklanan ve bu amacını en büyük kripto ekosistemi haline gelmesinin gizli tarifinin bileşenlerinden biri olarak tanımlayan Binance, 2023’teki çalışmalarını da aynı doğrultuda şekillendirmeyi hedefliyor.

Binance, renkli görüş bozukluğu paletinin kullanımı, fark yaratan uygulamalarının güncellenmesi, ekosistemin gelişimine katkıda bulunan iş birlikleri gibi çok sayıda yeniliğe imza attı. Kullanıcılarının istediği ürünleri geliştirmeye odaklanan ve bu hedefini en büyük kripto ekosistemi haline gelmesinin gizli tarifinin bileşenlerinden biri olarak tanımlayan şirket, 2023’teki çalışmalarını da aynı doğrultuda şekillendirmeyi amaçlıyor.

 

Web3’ü erişilebilir kılmak için çalıştı

Binance, geçen yıl da kullanıcı odaklı bakış açısının, çalışmalarının merkezinde yer aldığını gösterdi. Bu kapsamda Binance Pay, 70 farklı pazardaki kullanıcıların kripto varlıklarını kullanarak, itibari para göndermesine imkan tanıdı. “Trust Wallet” entegrasyonunun yanı sıra mobil cihazlardan kripto bakiyesi ekleme imkanı sağlandı. Binance uygulamasında yer alan pazar bölümü de kullanıcıların cep telefonlarına para yüklemesine ve DeFi hizmetlerine erişmesine olanak tanıyan bir yapıya büründü. Ayrıca Binance, bu yıl çalışmalarını ağırlıklı olarak Web3’ü farklı seviyelerde kripto deneyimine ve teknolojik bilgiye sahip, geniş bir kullanıcı yelpazesi için basitleştiren projelere ayırdı.

2022’de İnovasyona Ağırlık Veren Binance, Bu Yıl da Kullanıcı Odaklı Çalışmaları Merkezine Alacak

Görüş dostu palet kullanıma sunuldu

Ulusal Göz Enstitüsü’ne göre dünyada yaklaşık 300 milyon insan renkli görme bozukluğuna sahip. Binance bu rapora göre, en yaygın renk bozuklukları tipik bir alım satım ara yüzündeki en önemli iki renk olan kırmızı ve yeşilin tonlarını içerdiğini tespit etti. Buna göre Binance alım satım ara yüzünün herkes tarafından kullanılabilmesi için kırmızı/yeşil paleti, daha görüş dostu bir mavi/turuncu düzenlemeyle değiştirdi ve yeni bir renkli görüş bozukluğu paletini kullanıma sundu.

 

Doğrulama önlemleri güncellendi

Binance, 2022’de kullanıcıların platforma sorunsuz katılabilmesi ve farklı bölgelerdeki yasal düzenlemelere uyum sağlamak için doğrulama önlemlerini güncelledi. Şirket, dokuz yeni ülkede, kullanıcıların belge yüklemeden kimliklerini doğrulamasına imkan tanımak için sistemlerini devlet veri tabanları ve güvenilir hizmet sağlayıcılarla entegre etti.

 

Tüm bunlarla birlikte kullanıma 2021’de sunulan Binance NFT’de haftalık 600 binin üzerinde kullanıcıya, listelenmiş 2,5 milyon NFT’ye ulaşıldı ve spor, müzik ve eğlence alanında öncü isimlerle iş birliği yapıldı. Şirket, en az iki takipçisi olan doğrulanmış her kullanıcısına, Binance NFT’de eserlerini çıkarma imkanı da sağladı. Bu güncellemelerden bu zamana kadar yaklaşık 100.000 NFT çıkarıldı ve bu NFT’ler 40 milyon USDT’nin üzerinde işlem hacmi yarattı.

Yalnızca alım satım deneyimi sunmakla kalmayarak Staking de dahil, getiri kazandıran geniş bir ürün yelpazesine sahip. Şirket, bu bağlamda bir kripto geri ödeme programını da başlatarak, en popüler Binance Earn ürünlerinden bazılarını basitleştirmek için adımlar attı. Ayrıca kilitli Staking ürünlerini çeşitli ürünlerle “Kolay Kazanç” adlı bir platformda birleştirdi. 2021’de kurulan Otomatik Yatırım ise az riskten hoşlanan, kripto birikimini büyütmek adına dolar maliyeti ortalaması (DCA) yaklaşımını tercih edenler için en popüler yatırım ürünlerinden biri olmayı geçen yıl da sürdürdü.

 

Binance Hakkında

Binance, hacim açısından dünyanın en büyük dijital varlık borsasını da içeren finansal ürün yelpazesi ile dünyanın lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısıdır. Dünyada çağında milyonların güvendiği platform kendini paranın özgürlüğünü artırmaya adamıştır ve alım-satım ve finans, eğitim, veri ve araştırma, sosyal fayda, yatırım ve kuluçka, merkeziyetsizlik ve altyapı çözümleri ve daha fazlasını da içeren eşsiz bir kripto ürün ve teklifleri yelpazesine sahiptir. Daha fazla bilgi için https://www.binance.com adresini ziyaret edin.

Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.