Bilgisayar Bilimi Meraklıları CSCON’da Buluşuyor!

CSCON

Türkiye’nin dört bir yanından, her yaş ve meslek grubundan 2000’den fazla katılımcıyı buluşturan CSCON, Ankara’da!

CSCON Nedir?

CSCON teknoloji, bilişim, bilgisayar gibi alanlarda Türkiye’nin dört bir yanından, her yaş ve meslek grubundan 2000’den fazla katılımcıyı buluşturup eğitimler, yarışmalar, sunumlar, stant ve fuaye alanları bulunduran bilgisayar bilimine meraklı herkese hitap eden üç günlük bir etkinliktir.

Bu yıl IEEE Ankara Üniversitesi ve Ankara Bilim Üniversitesi Öğrenci Kolları ev sahipliğinde beşincisi gerçekleştirilecek olan CSCON, Türkiye genelinde lisans seviyesinde öğrencileri tarafından organize edilen en büyük etkinlik olmayı ve IEEE Türkiye’nin bulunduğu Region8’te her sene olduğu gibi adından söz ettirmeyi hedefler.

CSCON

Etkinlik Ne Zaman ve Nerede?

Etkinliğin ilk günü (25 Mart) Ankara’nın en büyük salonlarından biri olan; 3.100 kişilik konferans salonuna sahip Ankara ATO Congresium Merkezi’nde yapılacak şekilde, ikinci ve üçüncü (26-27 Mart) gününde ise teknik eğitimlerin yapılacağı 150 kişi kapasiteli 30 adet dersliklerden oluşan Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde devam etmesi planlanmıştır.

İlk gününde akademik konuşmalar, girişimcilik ve şirket oturumları, staj imkanları ve network oturumları gerçekleştirilecektir. İkinci ve üçüncü günlerde ise bilgisayar bilimi alt başlıkları altında, alanında uzman kişiler tarafından 25’ten fazla eğitim verilecektir.

CSCON

Ayrıca detaylar için instagram.com/ieeetrsbcs sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Kayıt: https://linktr.ee/ieeetrsbcs

IEEE Computer Society (CS) Nedir?

IEEE Computer Society (CS), lEEE’nin yazılım, programlama ve donanım gibi bilgisayar mühendisliği konularıyla ilgilenen alt topluluğudur. 100,000’den fazla üyesi ile dünyanın bilgisayar alanındaki en büyük mesleki ve teknik kuruluşudur. Dünya çapında geliştirilen bilgisayar bilimleri ve mühendislik standartlarının %40’ını belirleyen bir otorite konumundadır. Düzenlediği etkinlik ve seminerlerle akademisyenlerin, mühendislerin, bilgisayar bilimcilerin, öğrencilerin ve bilişim meraklısı pek çok insanın bu konuda kendilerini geliştirmesini amaçlamaktadır.

*Bültenden Düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.